Yakup Çınar: "Galatasaray yakın zamanda sözleşme imzalayacak"

Galatasaray'da iç ve dış transferde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray yakın zamanda sözleşme imzalayacak"

Galasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni AÇık TV Youtube kanalında gündeme dair bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray, Baran Aksaka ile yakın zamanda yeni sözleşme imzalayacak. Benzer durum Metehan Baltacı ve Emin Bayram içinde geçerli."

"Okan hoca, bundan sonraki maçlarda Seferovic'e çok şans vermeyi düşünmüyor. Seferovic'in fiziksel durumundan hiç memnun değil." 

"Sezon başında Roma'ya transfer olan Belotti, takımında mutsuz. Roma, Belotti ile yolları ayırmaya sıcak bakıyor. Galatasaray'da Belotti gelişmesi yaşanabilir."

"Florya'ya antrenmanı ziyarete gelen Semih Kaya, Metin Oktay Tesisleri'ndeki kamp binasında bulunan çocukların hepsine market alışverişi yaptı ve harçlık dağıttı."

"Fatih Terim, yakın zamanda İtalya'dan bir takımla anlaşabilir. Ocak ayında Türkiye milli takımının başına da geçebilir. TFF, Stefan Kuntz'dan çok memnun değil."

"Galatasaray'ın Sivasspor maçı muhtemel 11'i: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre Taşdemir, Oliveira, Midtsjö, Rashica, Mertens, Kerem, Gomis."

"Ocak ayında yabancı kuralı değişmeyecek. Gelecek sezon 14 yabancı olacak. 11 yabancıda ilk 11'de forma giyebilecek. Yeni kurala şu anda sadece Beşiktaş karşı çıkıyor."

"Galatasaray'ın forma sponsoru değişebilir. Görüşmeler başladı."

Kaynak: Yeni Açık TV

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2022, 13:17
YORUM EKLE