Yakup Çınar: "İstanbul'da Galatasaray maçını izledi, 'Transfer bitti' dediler!"

Süper Lig'de ortaya koyduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken ve Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Anthony Nwakaeme henüz bir kulübe imza atmadı.

Yakup Çınar: "İstanbul'da Galatasaray maçını izledi, 'Transfer bitti' dediler!"

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla oldukça başarılı bir performans gösteren Anthony Nwakaeme, sezonun sona ermesiyle birlikte bordo-mavili ekibe veda etti. Yıldız futbolcu İstanbul'a gelirken Süper Lig devinin müsabakasını izledi. Öte yandan Nwakaeme cephesi Süper Lig devi ile anlaştıklarını doğruladı.

TRABZONSPOR'LA ANLAŞAMAMIŞTI

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'un en önemli oyuncularından birisi olan Anthony Nwakaeme, sezon bitiminin ardından bordo-mavili ekiple yeni sözleşme görüşmelerine başlamış fakat yüksek maaş isteği nedeniyle anlaşma sağlayamamıştı.

HULL TRANSFERİ DİREKTEN DÖNDÜ

Fırtına ile sözleşme görüşmeleri olumsuz sonuçlanan Nwakaeme'nin Hull City'ye transferi direkten dönmüştü. Yıldız oyuncu henüz yeni takım bulamadı. Geçen sezon Süper Lig'de 30 maçta görev yapan Nwakaeme takımı adına 13 gol kaydederken 10 da asist yaptı. 36 resmi maçta 26 gole direkt katkı sağlayan futbolcu bir önceki sezonu ise 8 gol ve 5 asistle tamamlamıştı.

Trabzonspor'da dört sezon geçiren Nwakaeme, bordo-mavili formayla toplam 145 maça çıktı. Deneyimli futbolcu bu maçlarda 48 gol atıp 34 asist yaptı.

NWAKAEME İSTANBUL'DA

Ümraniyespor'u 1-0'la geçen Sarı-Kırmızılı takımda Okan Buruk karşılaşma sonrası 3 transfer yapacaklarının sinyalini vermişti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray Trabzonspor'un sözleşme uzatmadığı yıldız kanat oyuncusu Antony Nwakaeme ile görüşme halinde. 33 yaşındaki Nijeryalı oyuncuya yakın isimler transferin bittiğini ifade ediyor.

GALATASARAY MAÇINI İZLEDİ

Antony Nwakaeme bir süredir İstanbul'da Galatasaray ile görüşme halinde. 33 yaşındaki kanat oyuncusu Sarı-Kırmızılı takımın Ümraniyespor'u 1-0 yendiği karşılaşmayı takip etmeyi ihmal etmedi.

* Fotoğraf: Radyo Gol

NWAKAME TARAFI 'BİTTİ' DİYOR

Galatasaray kulüp kaynakları transfer görüşmesini doğrularken Fanatik.com.tr'den Yakup Çınar'ın ulaştığı bilgiye göre; Nwakaeme'ye en yakın kaynaklar transfer bittiğini, Dursun Özbek'in annesinin vefat etmesi nedeniyle bekletildiğini belirtiyor.

TÜRKİYE'DE KALMAK İSTİYOR

Ayrıca Anthony Nwakaeme'ye Arabistan'tan teklifler olduğu ancak yıldız oyuncunun kariyerini Türkiye'de devam ettirmek istediği de gelen haberler arasında. Trabzonspor yüksek maaş beklentisi ve Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmemesi nedeniyle Nwakaeme ile sözleşme uzatmamış o bölgeye Trezeguet'i almıştı.

GEÇEN SEZON LİGE DAMGA VURDU

Geçen sezon Trabzonspor'un şampiyon olurken Anthony Nwakaeme 30 maçta attığı 13 gol ve yaptığı 10 asistle büyük katkı sağlamıştı.

Kaynak: Yakup Çınar / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2022, 12:33
YORUM EKLE