Yakup Çınar: "Sadece Barcelona ve Real Madrid'den teklif gelirse düşünür, onun dışında Galatasaray'da oynar"

Galatasaray, ligde ve Avrupa'da namağlup yoluna devam ederek milli araya girdi.

Yakup Çınar: "Sadece Barcelona ve Real Madrid'den teklif gelirse düşünür, onun dışında Galatasaray'da oynar"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ADAMIN TÜYÜ DEYDİ, DZEKO KENDİNİ YERE ATTI"

"Şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe gümbür gümbür gidiyor. Fenerbahçe'nin dünkü penaltıya ihtiyacı yoktu. Dzeko, 1.90 adam. O müdahaleyle düşme şansı yok. Adamın tüyü deydi, kendini yere attı."

"ICARDI, ARJANTİN MİLLİ TAKIMI'NDA OLMALI"

"Icardi, Antalyaspor maçında bu takım için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bence Mauro Icardi'nin bu performansından sonra Arjantin milli takımında olması gerekiyor. Icardi'ye sadece Barcelona ve Real Madrid'den teklif gelirse o zaman düşünür. Onun dışında Galatasaray kariyeri devam eder. Bu saatten sonra Arabistan'a gitmez."

"ENTERESAN ŞEKİLDE BOEY'İ ÇAĞIRMIYOR"

"Bir sağ bekte olması gereken bütün özellikler Sacha Boey'de var ve gelişime açık bir futbolcu. Dünyanın en iyi sağ beklerinden biri olmaya aday. Enteresan şekilde Deschamps, Boey'i milli takıma çağırmıyor. Boey, şu anda dünyanın en iyi sağ beklerinden biri olmaya aday." 

"GALATASARAY, BEŞİKTAŞ'I RAHAT YERNER"

"Derbilerin havası çok farklı olur. Beşiktaş'ın iyi de bir kadrosu var fakat mental olarak kötü günler yaşıyorlar. O nedenle Galatasaray'ın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum."

"ZIYECH, KRONİK SAKAT FALAN DEĞİL"

"Hakim Ziyech'in darbeye bağlı bir sakatlığı vardı, kronik falan değil. Zaha ve Ndombele için de söylentiler vardı. Bunlara aldanmayın. Antalyaspor maçından önce kendisini denedi ama riske atmak istemedi. Ziyech, milli aradan sonra Galatasaray ile çalışmalara başlayacak. Beşiktaş derbisinde kadrosunda olmasını bekliyorum."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2023, 14:03
YORUM EKLE