Yakup Çınar: "Sağlık problemleri nedeniyle Galatasaray'ı bırakabilir, yerine 3 aday var"

Galatasaray'da sıcak gelişmelerin yaşandığı bir dönem başladı.

Yakup Çınar: "Sağlık problemleri nedeniyle Galatasaray'ı bırakabilir, yerine 3 aday var"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"DURSUN ÖZBEK'İN SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE ADAY OLMAYACAĞI KONUŞULUYOR"

"Dursun Özbek'in yeniden aday olmayacağın konuşuluyor. Sebebi ise sağlık problemleri olduğunu söyleyenler var. Eğer Dursun Özbek başkan adayı olmazsa için sürpriz adaylar olabilir ve 3 aday çıkabilir. İsimler Erden Timur, Metin Öztürk ve Abdürrahim Albayrak cephesinden birisi olabilir. Dursun Özbek aday olursa da karşısına en fazla 1 tane sürpriz aday çıkabilir."

"ICARDI, BREAKING BAD GİBİ"

"Mauro Icardi, Breaking Bad gibi. Bir sonraki bölümü, önceki bölümden daha iyi oluyor. Her maç, bir önceki maçtan daha farklı şeyler yapıyor."

"OKAN BURUK'UN PERFORMANSI İNANILMAZ"

"Okan Buruk, inanılmaz performans gösteriyor. Eleştirilmesinin sebebi, Fenerbahçe maçları daha kolay kazanması. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor ve fikstürü Fenerbahçe'ye göre daha zor."

"ANGELINO İLE ALAKALI CİDDİ SIKINTILAR VAR"

"Angelino, Kerem Demirbay ve Mertens, Rizespor maçında çok kötü oynadılar. Angelino ile alakalı ciddi sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Yönetimin bununla alakalı bir planlama yaptığını düşünüyorum. Angelino, büyük hayal kırıklığı yarattı." 

"BERKAN KUTLU'YU ARIYORLAR"

"Şu an Galatasaray taraftarı, Berkan Kutlu'yu arıyor. O bölgede en iyi performans verebilecek futbolcu şu an Berkan Kutlu."

"GALATASARAY, BAYERN MAÇINDA GÖSTERDİ"

"Galatasaray, oynadığı zaman neler yapabileceğini gösteriyor. Bunu Bayern Münih maçında gösterdi. Şampiyonluk için önemli olan, kötü oynadığın zamanda da kazanabilmek."

"FENERBAHÇE ZORLU RAKİPLERE KARŞI OYNAMADI"

"Fenerbahçe, bu haftaya kadar çok zorlu rakiplere karşı oynamadı. Eksik oyuncusu da yoktu. Fenerbahçe'nin ben Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarında puan kaybedeceğini düşünüyorum. Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş ile oynayabileceği en güzel zamanda oynayıp kazandı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023, 19:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emre
Emre - 6 ay Önce

Berkanı aramıyoruz kardeş gittiği yerde başarılı olur inş.

Hasan cetin
Hasan cetin - 6 ay Önce

Berkan kutlu yu kimse aramiyor

Gurko
Gurko - 6 ay Önce

Aynen katılıyorum