Younes Belhanda: "Fatih Terim beni öldürecekti, o günü unutmayacağım"

Adana Demirspor forması giyen Galatasaray’ın eski oyuncusu Younes Belhanda, Vole Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Younes Belhanda: "Fatih Terim beni öldürecekti, o günü unutmayacağım"

Younes Belhanda, Galatasaray dönemlerine dair dikkat çeken sözler söyledi.

Belhanda’nın açıklamaları şu şekilde:

-GALATASARAY’A YÜREKTEN BAĞLIYIM-

“Galatasaray’da 4 sene geçirdim. O kulübe gerçekten yürekten bağlıydım. Geçirdiğim 3 aylık süreç anlatmak açısından çok zordu ama yapabileceğim bir şey yoktu. 3 ay boyunca oturup üzülemezdim. Başka bir teklif geldiğinde ki Başkanımız Murat Sancak evime geldi, projeden bahsetti, inandım ve Adana Demirspor’a imza attım.”

-TEK BİR KİŞİYLE PROBLEM YAŞADIM-

“Galatasaray’a asla kırgın değilim. Benim ailem, Orada sadece tek bir kişiyle problem yaşadım. Bir problem yaşandı. Ben de bunun üzerine FIFA’ya başvurdum. Bu tamamıyla parayla bağlantısı yoktu. Kendisinin bunu yapmaya hakkı olmadığını göstermek için yapmış olduğum bir hareketti. Zaten sonrasında da attığım tweet ki bir bahane olduğuna inanıyorum. Sene boyunca olan olaylar sonrasında tek bir kusur bulmak zorundaydı ve bunu buldu. Şimdi Galatasaray’ın sahasına gittiğimde zemin çok iyi olduğu için bana teşekkür ediyorlar. Böyle bir katkım olmuş oldu.”

-FATİH TERİM BEKLEMEMİ SÖYLEDİ-

“Haber geldikten sonra Fatih Terim, bana beklememi ve bunu başkanla konuşacağımızı söyledi. Ben de kendisine bunun bir işe yaramayacağını, başkanın bunu basına açıkladığını, kararı çok önceden verdiğini söylemiştim. Kendisine bana karşı bütün yaptıkları için çok teşekkür ettim. İlişkimiz de hala devam ediyor, sürekli görüşürüz.”

-YUNUS’UN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM-

“Geçen senelerden farklı olarak Yunus Akgün, çok fazla maç oynadı. Bu performansı Galatasaray’a taşıyacağına ve başarılı olacağına inanıyorum. Her zaman yeteneği olduğunu biliyorduk ama büyük kulüp baskısı ve sürekli oynayamamayla beraber bunu tam anlamıyla gösteremiyordu. Galatasaray büyük bir takım ve Real Madrid bile buraya geldiğinde bu baskıyı yaşadıklarını söylüyordu."

-FATİH TERİM BENİ ÖLDÜRECEKTİ-

“20 sene sonra Kadıköy’de galibiyet bizim için gerçekten çok önemliydi. Oyundan çıkarken kırmızı kart görmüştüm. Sonrasında Deniz Türüç de kırmızı kart yemişti. Fatih Terim, beni öldürecekti. O maçın sonunda kazanmamız ve soyunma odasındaki o mutluluğumuzu unutamayacağım.”

Belhanda'dan tek kelimelik cevaplar:

Fatih Terim: İmparator

Muslera: Kaptan

Fenerbahçe: Savaş

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2022, 16:08
YORUM EKLE