Yüksel Yıldırım: "Erden Timur'la görüştüm, özür diledim, transfer için tebrik ettim"

Galatasaray'ın yeni transferi Cedric Bakambu ile ilgili soruya Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan flaş açıklamalar gelmişti.

Yüksel Yıldırım: "Erden Timur'la görüştüm, özür diledim, transfer için tebrik ettim"

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Cedric Bakambu transferiyle ilgili Galatasaray'ı hedef alan çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Kanal S'ye konuşan Yıldırım, şunları söylemişti:

"Alabileceğimiz oyuncuların üzerine gidiyoruz ama oyuncuların adı piyasada duyulunca uçup gidiyor. Sonra da başkaları devreye giriyor ve transfer çıkmaza gidiyor. Galatasaray, Bakambu'yu aldı. İlk teklifi yapan bizdik ama 'Orta Doğu ile görüşüyor' dediler. Al Nasr ile 2.5 milyon euroya anlaştı, arada bir sürü şeyler dönmüş, karısı orada yaşamak istemiyor. Galatasaray'a gittiler. Galatasaray'da görünen 1.5 milyon euro ama arkasında imza paraları, diğer bonuslar... Uçuyor gidiyor, biz nasıl yarışacağız? 'Galatasaray, Zaha'yı aldı' haberi... Fenerbahçe o kadar aldı, alıyor, getiriyor... Çat, sessiz. İşte bu isimler medyaya düşünce Fenerbahçe'nin alabileceği oyuncuya gidip Galatasaray gidip çat bastırıyor."

Yüksel Yıldırım'ın bu açıklamaları sonrasında Galatasaray camiasından tepkiler geldi.

YENİ AÇIKLAMA YAPTI

A Spor konuşan Yüksel Yıldırım, yaptığı açıklamalara düzeltme yaparak özür dilediğini aktardı.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'LA GÖRÜŞTÜM VE ÖZÜR DİLEDİM"

"Bana yerel bir Samsun kanalı 'Transferlerde bazı başarısızlıklar oluyor, neden?' diye sordu. Mesela dediğimde Bakambu örneğini verdiler. Ben de olaya fazla derinlemesine girmeden kısa bir cevap verdim. O kısa cevabın da kısası yapılıp, farklı yerlere çekildi. Dün akşam geç saatlerde haber bana iletildi. Görünce, kesinlikle böyle bir şey söylemediğimi söylemek için Erden Timur'la görüştüm. Bizim onunla futboldan önce bir dostluğumuz var, kendisiyle konuşup özür diledim." 

"BİR SÜRÜ ŞEYLER DEDİĞİM, BONULAR"

"Geçmişimde Galatasaray sevgisi olan bir insan olarak, ne Galatasaray'ın bu transferde önünü kesmek gibi bir düşüncem oldu, ne de kötü bir laf etme düşüncem. Orada bir sürü şeyler var dediğim, bonuslardı. Kaç tane bonus koydu bilmiyorum ancak Erden bana, 'Abi bir sürü bonus konuşuldu ancak sonunda 100 bin euro bonus koyduk.' dedi. Ben de 'Harika bir transfer yaptınız' diyip tebrik ettim. 'Oyuncuyu istemediğiniz zaman olursa da kapım açık' dedim. Arkasından bir sürü şeyler dediğim, bonuslardır." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2023, 11:21
YORUM EKLE