Yüksel Yıldırım: "Transfer görüşmesi yaptım, bana Galatasaray'dan haber beklediğini söyledi"

Samsunspor'un üst lige çıkması için çalışmalarını sürdüren Başkan Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile yaşadığı transfer görüşmelerini anlattı.

Yüksel Yıldırım: "Transfer görüşmesi yaptım, bana Galatasaray'dan haber beklediğini söyledi"

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, D-Smart'ta yayınlanan Gündem Özel programında transfer dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray'dan haber beklediğini söyledi"

Tüm sorulara içtenlikle yanıt veren Başkan, "Hasan Ali Kaldırım'la görüştüm bana Beşiktaş ve Galatasaray'dan haber beklediğini söyledi. Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'i kiralık olarak istedik. Jorge Jesus kullanacağını söyleyerek transferine izin vermedi." şeklinde konuştu.

"Ali Koç bize Bruma ve Lemos'u önerdi"

Fenerbahçe'nin de kendilerine 2 oyuncu önerdiğini aktaran Yıldırım, "Ali Koç bize Bruma ve Mauricio Lemos'u önerdi bizim stopere ihtiyacımız yok dedim. Kartal Kayra Yılmaz ile görüştük Ümraniye'de kiralık olarak oynuyor orada mutsuzdu teklif yaptık gelmek istedi ama Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Kayra'yı bırakmak istemedi." ifadelerini kullandı.

"Yusuf'u beklerken, Adana Demirspor'a gitti"

Yusuf Erdoğan'ın da Adana Demirspor'a gitmesine şaşırdığını söyleyen Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Yusuf Erdoğan'ın menajeriyle, Trabzonspor kulübüyle ve kendisiyle anlaşmıştık. Samsunspor'a imza atmaya gelmesini beklerken "babam istemiyor" diyerek verdiğimizin 2 katına Adana Demirspor ile anlaştı. Haliyle oyuncuyu da suçlayamıyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2023, 18:26
YORUM EKLE