Yusuf Demir: "Beni Galatasaray'a neden getirdiniz? Neden oynamıyorum?"

Galatasaray'da kadroya giremeyen Yusuf Demir ile ilgili belirsizlik devam ediyor.

Yusuf Demir: "Beni Galatasaray'a neden getirdiniz? Neden oynamıyorum?"

Galatasaray’da Yusuf Demir'in ne durumda olduğunu kimse bilmiyor. Ar-Ge şefi Fatih Demirelli'nin "Okan Buruk ve teknik heyet ondan çok şey bekliyor" dese de sürekli “sakat” açıklaması yapılan Yusuf'la ilgili iddialar devam ediyor. 

YUSUF DEMİR BELİRSİZLİĞİ

Bir dönem Galatasaray yönetimi, onu Türk statüsünde oynatmak için ortalığı birbirime katarken şu anda neden oynamadığı, neden sakatlığının bir türlü geçmediği konusunda suskunluk hakim. 

YUSUF DEMİR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR

Bu konuyla ilgili bir iddia ortada dolanıyor. O iddiaya göre Yusuf oynayamadığı için büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Okan Buruk’a da tepki verdiği için yedek kaldığı konuşuluyor. 

"BENİ NEDEN GETİRDİNİZ?"

Yusuf’un Buruk’a, “Neden oynamıyorum?” diye sorduğu, hocasından aldığı, “Yabancı kuralı sıkıntı yaratıyor” cevabı üzerine, “Bu kural ben gelmeden önce yok muydu? Bu kurarı biliyordunuz da, beni neden getirdiniz?” diyerek isan ettiği belirtildi. Buruk kararlarını sorguladığı için Yusuf’u oynatmadığı iddia edildi. 

AYRILIK İDDİALARI ÇIKMIŞTI

Bu arada Kasım ortasında Yusuf’un menajeri Sertan Güneş aracılığıyla CEO Erden Timur’a ayrılmak istediğini ilettiği haberi ortaya atılmıştı. Ocak ayında da pek çok takımla adı anıldı. 

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2023, 11:22
YORUM EKLE