Yusuf Özdemir: "Galatasaray ve Trabzonspor'un benimle ilgilendiğine dair haberler bana da geldi"

Alanyaspor forması giyen Yusuf Özdemir, adının Galatasaray ve Trabzonspor ile hakkında açıklamalarda bulundu.

Yusuf Özdemir: "Galatasaray ve Trabzonspor'un benimle ilgilendiğine dair haberler bana da geldi"

Bu sezon Corendon Alanyaspor'a 15 maçta 2 gol ve 3 asistlik performansıyla katkı sağlayan Yusuf Özdemir, transferin de gözdesi durumunda.

22 yaşındaki sol bek oyuncusu, Galatasaray ve Trabzonspor ile adının anılmasıyla ilgili konuşurken milli takımı hayalini de dile getirdi.

"Geçtiğimiz aylarda ismin Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok Süper Lig ekibiyle anılmıştı. Transfer iddialarıyla ilgili ne düşünüyorsun?" sorusuna cevap veren genç oyuncu, şunları söyledi:

"İLGİLENDİKLERİNE DAİR HABERKER BANA DA GELDİ"

"Galatasaray ve Trabzonspor'un benimle ilgilendiğine dair haberler bana da geldi ama ben Alanyaspor'un oyuncusuyum. Sözleşmem devam ediyor. Çocukluğum burada geçti. Alanyaspor'un altyapısında yetiştim ve burası bana emek verdi. Ben de bu emeğin karşılığını onlara vermeye çalışıyorum. Bir gün Alanyaspor'a iyi bir bonservis kazandırarak gitmek istiyorum. Böyle takımların ilgilendiğini duyunca insan daha motive oluyor. İsmimin büyük takımlarla anılması güzel ve herkesin hayal ettiği şeylerdir." dedi.

A MİLLİ TAKIM SÖZLERİ

A Milli Takım için konuşan Yusuf Özdemir, "A Milli Takım, her futbolcunun hayal ettiği ve hayaliyle yaşadığı bir yer. Milli takıma gitmek öyle kolay değil. A Milli Takıma gitmeyi ben de hedefliyorum. Bunun zor olduğunu biliyorum ama daha fazla çalışıp, ekstra antrenmanlar yaparak inşallah bir gün o formayı giyerim. Türkiye'de yıllardır sol bek sıkıntısı çekiliyor. Milli takımdaki sol bek pozisyonunu yıllarca Caner Erkin götürmüştü. İnşallah bizler sol bek pozisyonunu doldururuz. EURO 2024'te oynamak istiyorum. Bu konuda beklentim var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hürriyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2024, 13:04
YORUM EKLE