Zeki Uzundurukan: "Erden Timur görüşüyor, Fenerbahçe'nin elinden kapabilir"

Galatasaray'da transfer çalışmaları hareketli bir şekilde devam ediyor.

Zeki Uzundurukan: "Erden Timur görüşüyor, Fenerbahçe'nin elinden kapabilir"

A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un Anderson Talisca ve Tete için devrede olduğunu dile getirdi.

Uzundurukan'ın açıklamalrı şu şekilde:

"ZANIOLO SATILIRSA TALISCA OLABİLİR"

"Zaniolo satılırsa Talisca için finansman sağlanabilir. Talisca, hala bir kenarda duruyor. Aldığı maaşın 11 milyon Euro olduğu söyleniyor. 

"TALISCA'DAN VAZGEÇİLMEDİ"

"Galatasaray, Talisca'dan vazgeçmedi. Al Nassr'a dünya yıldızları geliyor. Geri planda kalırsa Türkiye'yi düşünebilir. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray gruplara kalırsa transferin olma ihtimali çok yüksek olur."

"GALATASARAY, TETE'Yİ FENERBAHÇE'NİN ELİNDEN ALABİLİR"

"Erden Timur, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu Tete'nin menajeriyle görüşme halinde. Fenerbahçe'nin elinden bir transferi daha kapabilir. Futbolcunun 25 milyon Euro'luk piyasa değeri var. Zaniolo'nun gidişi Tete transferinin önünü bir anlamda açacaktır." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2023, 02:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
İhtiyar
İhtiyar - 10 ay Önce

Bu adamı ndn kâle alıpta köşemizde yer veriyorsunuz bir tane söyledi şeylerin doğru çıktını görmedim bir tane Ali Koç hakkında söz söyledin görmedim