Ali Ece: "Real Mdrid durduk yere olmadı, Galatasaray dikkat etsin"

Galatasaray'da gözler Konyaspor deplasmanında oynanacak olan şampiyonluk maçına çevrildi.

Ali Ece: "Real Mdrid durduk yere olmadı, Galatasaray dikkat etsin"

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA'YA DUA ETSİNLER"

"Milyonlarca Galatasaray taraftarı Fernando Muslera'ya dua etsin. Eğer Muslera olmasa ceza gelecekti. Belki de 2-3 maç seyircisiz oynama cezası bile verilebilirdi."

"REAL MADRİD DURDUK YERE OLMADI, GALATASARAY DA DİKAKT ETMELİ"

"Herkes Real Madrid için 'Adamlar winner kardeşim ya' diyor. Tamam ama Real Madrid, durduk yere winner olmadı. 90'lı yıllarda son haftada şampiyonluklar verdiklerini hatırlıyorum. Galatasaray da her ne kadar winner olsa da dikkat etmesi gerekiyor. O top kaleye girmeyince girmiyor."

"OKAN BURUK, STRES YÖNETMEYİ BİLEN OYUNCULARA GÖEVENECEK"

"Galatasaray'da stres yönetmeyi bilen oyuncular var. Kim bunlar? Fernando Muslera, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı... Okan Buruk, bu tip oyunculara güvenecek. Okan hoca ayrıca son derbi maçında da hatalar yaptı. Hayatında hiç şampiyonluk maçına çıkmamış Bayern Münih'in yedek kulübesinde bile oturamayan Derrick Köhn'e şans verdi. Barış Alper Yılmaz, onun yerinde oynayabilirdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2024, 10:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sacma
Sacma - 3 hafta Önce

Kohn'u ove ove bitiremiyordunuz şimdi neden ilk 11de oynuyor diyorsunuz. Bizim yorumcularin neredeyse hepsi tabela yorumcusu

Galip AKGUL
Galip AKGUL - 3 hafta Önce

Haydi CIMBIM

Aslan parçasi
Aslan parçasi - 3 hafta Önce

Bugün günlerden GALATASARAY