Batuhan Karadeniz: "Benim gözümde 8 tane Tadic eder, Galatasaray'da gözlerini bağla, yine yenerler"

Galatasaray, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkarak büyük avantaj yakaladı.

Batuhan Karadeniz: "Benim gözümde 8 tane Tadic eder, Galatasaray'da gözlerini bağla, yine yenerler"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE, RAMS PARK'tA 3 YER DÖNER"

"Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin en önemli olayı nedir biliyor musun? Artık orada iş gurura giriyor, orada iş inada giriyor. Dost acı söyler, Fenerbahçe bu futbolla RAMS Park'tan 3 yer döner."

"MERTENS, 8 TANE TADIC EDER"

"Mertens gözümde 8 tane Tadic eder. Bir tane kilit aç ya Tadic, bir tane kilit aç. Ben erken bırakmışım ya! Yazık! Ne oldu Tadic efendi ortada yoksun."

"GÖZLERİ BAĞLI OLSUN, GALATASARAY YİNE KAZANIR"

"Karagümrük'le oynuyorsun Mertens'in, Icardi'nin hatta Muslera'nın da gözleri bağlı. Galatasaray maçı kazanır. Sağ bekte de rotasyona git, Ciro'yu oynat. İddia ediyorum Muslera'nın eldivenlerini koy, Galatasaray yine Karagümrük'ü yener."

"GALATASARAY, ŞAMPİYONLUĞU SÖKE SÖKE ALMIŞTIR"

"Galatasaray'ın şampiyonluğu anasının ak sütü gibi helaldir. Galatasaray şampiyonluğu söke söke almıştır. Galatasaray futbol oynamıştır, çok güzel futbol oynamıştır. 1000 kişi kombine aldıysa 997'si devam ettirmiştir. Fenerbahçe'den loca alan adam da 'Geliyoruz buraya sinir stres sahibi oluyoruz' diyor."

"GALATASARAY, LİGDEN ÇEKİLSE YİNE ŞAMPİYON OLUR"

"Galatasaray bugün ligden çekilsin, Fenerbahçe kalan maçlarda yine puan kaybeder, Galatasaray yine şampiyon olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024, 14:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Acun
Hüseyin Acun - 2 hafta Önce

Büyük profesyonel, bilen adam, ne diyorsa o, futbolun Obrodoviçi !!! MaşAllah ! MaşAllah ! Kariyerin kadar konuş, ahlakın kadar ahkam kes bence. Komik olma.