Dursun Özbek hem müjdeyi verdi hem söz verdi! "Yeni yıldızların yuvası olacak"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, müjdeyi verdi ve futbol takımının yeni sezonu Kemerburgaz'daki tesislerde açacağını söyledi. 

Dursun Özbek hem müjdeyi verdi hem söz verdi! "Yeni yıldızların yuvası olacak"

Galatasaray Kulübü'nün Mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısı, Galatasaray Lisesi'ndeki Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirildi.

Galatasaray Başkanı ve yapılacak seçimlerde aday olan Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün mayıs ayı divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"2 SENEDE ÇOK BÜYÜK MUTLULUKLAR YAŞADIK"

"Seçimden önceki son toplantımızı icra ediyoruz. 2 senede çok büyük mutluluklar yaşadı. İnşallah Galatasaray bu mutlulukları yaşamaya devam etsin. Göreve geldiğimizde size verdiğimiz sözlerle Galatasaray için bir gelecek hedefi vardı. Rekabet ettiği her branşta sürdürülebilir bir başarıya ulaşmış Galatasaray bırakmaktı." sözleriyle başladı.

"KEMERBURGAZYENİ YILDIZLARIN YUVASI OLACAK"

Futbol takımının yeni sezonu Kemerburgaz'daki tesislerde açacağını belirten Özbek, "Futbol takımımız yeni sezonu Kemerburgaz tesislerinde açacak. Kemerburgaz, takımımızın yeni yıldızların yuvası olacak." ifadelerini kulllandı.

"YENİDEN SEÇİLİRSEM SÖZÜNÜ VERMEK İSTİYORUM"

"Futbol takımımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluğa ulaştı. Geçtiğimiz ay Süper Kupa'yla bunu perçinledik. Galatasaray, rekabet ettiği her branşta en kuvvetli şekilde sahaya çıkmalı. Yeniden seçilirsem başardıklarımın daha iyisini yapabilmek için arkadaşlarımla hiç durmadan çalışacağım sözünü vermek istiyorum. Aslolan Galatasaray’dır. Yürüyelim arkadaşlar."

Dursun Özbek'in diğer açıklamaları ise şöyle:

"İki konu var önemli. Hatırlamıyorum ama ya 5 ya 6'ıncı defa anlatıyorum. En azından bilgi kirliliğinin önüne geçmek için önemli. Riva Projesi... Riva Projesi, 2017 yılında yapılan sözleşmeyle Emlak Konut ile hasılat paylaşım projesi olarak yapıldı. 2019'da iptal edildi. Merhum Mustafa Cengiz yönetimi, tüm projeler iptal edildi ama kendi ifadesiyle söylüyorum 'Bu projeyi ben de böyle yapardım' dedi, 2019'da tekrar başladı. Ne oldu Riva Projesi, nedir yani, ne oldu Riva'da. Tekrar söylüyorum, Riva Projesi vasıtasıyla Galatasaray kasasına 170 milyon dolar girmiştir. 170 milyon dolar!"

"İnşaat bitmemiştir, süreç yavaş yürümektedir. Emlak piyasasının, Türkiye'nin ekonomik koşulları çerçevesinde ağır ilerlemektedir. Projenin sadece yüzde 50-60'ı bitmiştir. Haklarımız aynen devam etmektedir. Bazen öyle ifadeler kullanılıyor ki, işte orada 130 tane villamız varmış da, şöyleymiş, kaba inşaat halinde... Diyorum ki, bu işe inanan arkadaşlarımla beraber, Galatasaray başkanı olan kişiyim, hep söylediğimi tekrar ediyorum, eğer yaptığımız projelerle, faaliyetlerle ilgili endişesi olan varsa veya bilgi edinmek istiyorsa 7/24 Aslantepe'deyim. Kapım da açık. Gerçekten kapım kapalı değildir. Her önünden geçen beni görür içeride. Neden buna ihtiyaç duymuyoruz? Kulaktan dolma bazı laflarla ilgili orası öyleydi, burası böyleydi, yüzde 15'yi falan diye camiayı yanlış bilgilendiriyoruz. Aranızda değerleri arkadaşlarım var, beni  zaman zaman ziyaret eder bilgi alırlar. Neden bu işi yöneten, Galatasaray Spor Kulübü başkanından bilgi almak ihtiyacı hissedilmez? Onun için değerli Galatasaraylılar, Divanlara, çünkü bu konular açık açık konuşuluyor, Genel Kurullara katılalım. Konuyla ilgili bir şey varsa bunun en yüksek seviyede tartışılacağı yer genel kurul. Bundan 1-2 hafta evvel genel kurul geçirdik. Bu sorunlar yeni mi zuhur etti?"

"Büyükçekmece'de belediyeyle yapılan bir anlaşma çerçevesinde 106 dönümlük arazimiz var. Bu yaz, bu arazi için bu yönetim döneminde ilgili belediyeye müracaat ettik. Hasan Akgün'e teşekkür ediyorum, araziyi Galatasaray'a kazandırdı. Arazinin bir plan tadiline ihtiyacı var. Orada bir tesis yapabilmek ve konuşlanabilmek için. Arazinin altında göl var, su toplama havzasında kalıyor."

"HER ŞEY SÖYLEYİN AMA 'ARAZİLERE PEŞKEŞ ÇEKİYORSUNUZ' DİYEMEZSİNİZ"

"Değerli Galatasaraylılar, bize her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz ama hiç kimse bize 'Arazileri peşkeş çekiyorsunuz 'diyemez. Her şeyi söyleyebilirsiniz ama bunu söyleyemezsiniz! Araştırmadan, soruşturmadan, yalan haberlerle Galatasaray'ı yönlendirmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Hiç kimse bize çamur atmaya cüret edemez."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, 15:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Coşkun Parmaksız
Coşkun Parmaksız - 2 hafta Önce

Size gerçekten çok güveniyorum, sayın başkanım, inşAllah sizinle devam ederiz,saygılarımla.