Emek Ege: "Cebinden para verip Galatasaray'a transfer yaptı, dünyanın her yerinde konuşulmaya başlandı"

Galatasaray'ın seçim gündeminin en önemli konusu Erden Timur'un vereceği karar oldu.

Emek Ege: "Cebinden para verip Galatasaray'a transfer yaptı, dünyanın her yerinde konuşulmaya başlandı"

Vole yorumcusu Emek Ege, Galatasaray'ın yeni döneminde olup olmayacağı henüz netleşmeyen Erden Timur ile ilgili yorumlarda bulundu.

Ege'nin açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR, CEBİNDEN PARA VERİP TRANSFER YAPTI"

"Erden Timur'un Galatasaray'daki ilk görevi Burak Elmas döneminde Basketbol A.Ş.'deydi. NEF ile birlikte güzel işler çıkarttılar. Bütçe onayı çıkmadı, Erden Timur cebinden para verip transfer yaptı. Ataşehir'de Fenerbahçe'yi yendikleri maçtan sonra sporculara prim dağıtmıştı."

"KÜÇÜK DÜŞÜNMEDİ, DÜNYA YILDIZLARI GELDİ"

"Galatasaray'a gelmeden 3-4 ay önce Futbol Takımı, Göztepe'ye yenilse küme düşme hattına geriliyordu. Küçük düşünmedi, büyük düşündü. Mauro Icardi, Lucas Torreira, Dries Mertens gibi dünya yıldızları geldi. Sportif başarıyla birlikte mali başarı da geldi. Borçlar da ödenmeye başladı. Eğer önceki yönetim devam etseydi Romanya'dan isimsiz futbolcular alıp belki de3-5 sene zaman isteyeceklerdi."

"TÜRKİYE'NİN EN ZENGİN 100 İŞ ADAMINDAN BİRİSİ"

"Erden Timur, genç nesil bir yatırımcı. Timur Holding'ten ayrılıp NEF ile yaptığı başarılı işler dünyanın her yerinde konuşulmaya başlandı. Yeni fikirlerle bir senede inanılmaz ciroya ulaşıyor. Bugün Türkiye'nin en zengin 100 iş adamından birisi."

"TARAFTARIN KRALI OLDU"

"Erden Timur, sadece yaptıklarıyla değil, söylemleriyle de taraftarın sevgilisi oldu, kralı oldu. Dursun Özbek'in önüne geçti 'Ligi bitirtmeyiz, her masada varız' sözleri çok konuşuldu. Bence Erden Timur, gayrimenkul projelerinin de üstesinden gelebilecek bir yönetici. İnsanlar da Erden Timur'un devam etmesini istiyor ama bazı kırgınlıkları var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2024, 21:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Derin GS li
Derin GS li - 2 hafta Önce

Kırgınlığı bıraksın kenara bu taraftar ona tam destek veriyor. Hem saha içi hem saha dışı GS yi çok iyi temsil ediyor. Ona güveniyoruz. Yürü be Erden Timur tüm taraftar senin yanında.

Hamid celik
Hamid celik - 2 hafta Önce

Süheyl baturun listesine girenler gs batıran kisiler bu yönetim iyidir Ünal Aysal'ın futbolda suheylden daha popüler neden o yada alp bey aday olmuyorsa onunlistesine giriyor anlaşılması çok zor Bi şey bence son gün çekilecektir dursun bey tek adam olarak girecek benim düşünceme göre mantıklı bölünme olmasın diye formaliteden oyle

ERCUMENT OGUTCUOGLU.
ERCUMENT OGUTCUOGLU. - 2 hafta Önce

IYISEYLEROLSUN