"Erden Timur çok beğeniyor, maaşı 1 milyon Dolar, Trabzonspor da bonservisini almak istiyor"

Şampiyonluğa doğru adım adım giden Galatasaray bir yandan da gelecek sezon için kadro planlamalarını yürütüyor.

"Erden Timur çok beğeniyor, maaşı 1 milyon Dolar, Trabzonspor da bonservisini almak istiyor"

Süper Lig'in son 3 haftasına Fenerbahçe'nin 6 puan önünde giren Galatasaray'da gelecek sezon kadrosu için çalışmalar başladı.

UEFA listesine ülke dışından 17 oyuncu kaydedebilen Galatasaray, bu nedenle ülkede yetişmiş oyuncu sayısını artırmayı hedefliyor.

OĞUZ AYDIN'DAN SONRA BERAT ÖZDEMİR GÜNDEMDE

18-21 yaş aralığını Türkiye'de geçirmiş oyuncular üzerinde tarama yapan sarı-kırmızılılar, Alanyaspor'un yıldızı Oğuz Aydın'dan sonra Berat Özdemir'i de gündemine aldı.

ERDEN TİMUR ÇOK BEĞENİYOR

Galatasaray'da Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un da çok beğendiği Berat Özdemir'i şu anda kiralık oynadığı Trabzonspor da bonservisiyle transfer etmek istiyor.

MAAŞI 1 MİLYON DOLAR

Ağustos 2022'de Al Ittifak'a transfer olan Berat Özdemir, Suudi Arabistan ekibinden yıllık 1 milyon dolar ücret kazanıyor, Haziran 2025'te sözleşmesi sona erecek.

BU SEZON 35 MAÇA ÇIKTI

Eylül 2023'te Trabzonspor'a kiralanan Berat Özdemir, bu sezon 35'i Türkiye'de olmak üzere toplamda 39 maça çıkarken 1 gol attı, 1 de asist yaptı.

"HAYIRLISI DİYELİM"

Trabzonspor’da sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek 25 yaşındaki futbolcu kariyeri ile ilgili soruya, “Kiralık veya burada bonserviste bulunmam gerçekten benim için önemli değil. Trabzonspor arması ve forması ile sahada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Seneye ne olacak bakalım, hayırlısı diyelim” cevabını vermişti.

Kaynak: Çağatay Çelik / Habertürk

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, 19:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan41
Hakan41 - 1 hafta Önce

Berat Trabzon a ne vermiş de bize katkı sağlayacak. Berkan ın yarısı etmez, fiyasko.