Haldun Domaç: "Erden Timur son noktaya doğru ilerliyor, transferin gerçekleşmesi an meselesi"

Galatasaray, yaz transfer dönemi için flaş hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Haldun Domaç: "Erden Timur son noktaya doğru ilerliyor, transferin gerçekleşmesi an meselesi"

Futbol yorumcusu Haldun Domaç, Galatasaray ile adı anılan Yusuf Yazıcı ve Orkun Kökçü transferiyle ilgili bilgiler aktardı.

Domaç'ın açıklamaları şu şekilde:

"YUSUF YAZICI TRANSFERİNİN GERÇEKLEŞMESİ AN MESELESİ"

"Erden Timur, Yusuf Yazıcı konusunda önemli mesafe kat etti, son noktaya doğru ilerliyor. Tek engel İtalya'daki talipleri. Yerli oyuncu olması nedeniyle cazip bir oyuncu. Yusuf Yazıcı, Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor. Bu transferin gerçekleşmesi an meselesi."

"ORKUN KÖKÇÜ BOMBASI SÖZ KONUSU"

"Galatasaray'da Orkun Kökçü bombası söz konusu. Galatasaray, fırsat transferi olarak değerlendirmek istiyor. Benfica Teknik Direktörü ile ilgili yaptığı açıklamalar sonrasında kadro dışı kaldı. Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı bilgisi var."

"GALATASARAY İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN OLUR"

"Galatasaray, harekete geçti. Galatasaray, öncelikle 1 yıl kiralama ve sonrasında satın alma opsiyonu formülünü devreye sokmak istiyor. Orkun Kökçü, 8 numarada çok verimli bir oyuncu. Milli takımda çok verimli olduğu dönemler var. Galatasaray için biçilmiş kaftan olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, 03:37
YORUM EKLE