Işın Çelebi: "Çok memnunum, keşke o da bu yapı içerisinde olsaydı"

Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticisi Işın Çelebi, sarı-kırmızılı kulüpteki seçim gündemini değerlendirdi. Dursun Özbek ve Metin Öztürk'ün bir araya gelmesini yorumlayan Işın Çelebi, acil çözülmesi gereken 3 konuyu duyurdu.

Işın Çelebi: "Çok memnunum, keşke o da bu yapı içerisinde olsaydı"

Eski Maliye Bakanı ve Eski Galatasaray İkinci Başkanı Işın Çelebi, 11 Haziran’da yapılacak seçimi Milliyet’e değerlendirdi. Sarı-kırmızılı kulübün gündemine dair önemli açıklamalarda bulunan Işın Çelebi, Erden Timur'u örnek gösterdi. 

ÖZBEK'TEN 11 PROJE

11 Haziran’da Galatasaray’da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Dursun Özbek, 11 ana projesini sarı-kırmızılılara sunacak.

Ada’dan Florya’ya, bağımsız denetim şirketleri tarafından da incelenmiş ve rapora bağlanmış 11 projeyi anlatacaklarını dile getiren Özbek, Galatasaray’ın mevcut borçlarını bitirmek için değil, gelecek yüzyılını planlamak için adaylığını açıkladığını söyledi.

Özbek şöyle devam etti:

“Tüm projelerimizi, 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 19.30’da Zorlu Gösteri Merkezi’nde siz sevgili Galatasaray Ailemize tüm detayları ile sunacağız.” ifadelerini kullandı.

'KEŞKE HAMAMCIOĞLU DA BU YAPI İÇERİSİNDE OLSAYDI'

Sarı-kırmızılı takımda Metin Öztürk'ün Dursun Özbek'in birlik çağrısına olumlu yanıt vermesi ve oluşan birlikteliğe değinen Işın Çelebi, "Galatasaray’ın geleceğine daha güvenle bakıyorum. Belli konuda birlik-beraberlik anlayışının benimsendiğini görüyorum. Bu durumdan çok memnunum. Haziran 2021’de söylediğimiz doğrultuda böyle bir beraberlik havasının oluşması Galatasaray camiası tarafından kabul gördüğünü düşünüyorum. Dursun Özbek ile Metin Öztürk’ün bir araya gelmesi umut verici. Keşke Eşref Hamamcıoğlu da bu yapı içerisinde olsaydı" açıklamasını yaptı.

'ACİL ÇÖZÜLMESİ GEREKEN 3 KONU VAR'

Işın Çelebi, sarı-kırmızılı takımda gerçekleşecek sonrasında yeni yönetimi bekleyen tehlikeleri şu sözlerle duyurdu: "Acil çözülmesi gereken 3 konu var. Bir; finansal konular... Para yönetimini doğru yapmak gerekiyor. İkincisi, TFF seçimlerinin sağlıklı şekilde yapılmasına önayak olma. Üçüncü olarak da basketbolda elde edilen başarıyı futbolda da dizayn etmek. Basketbolda Erden Timur’u kutlamak gerekir. Futbolda benzer bir adımın atılması gerekir."

'KARANLIK GÜNLERDEN ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM'

Galatasaray'ın eski ikinci başkanı seçime katılımın yüksek olmasını beklediğini belirterek, "Katılım yüksek olur diye düşünüyorum. Galatasaraylılar el ele verip bu karanlık günlerden çıkar diye umut ediyorum. Kısmen de olsa Galatasaray için bir ittifak kurulmasının çıkış yolu olacağı kanaatindeyim" diye konuştu.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2022, 15:47
YORUM EKLE