Levent Tüzemen: "Galatasaray'a asla 'Hayır' demez, koşarak gelir, yakınlarıyla görüşüyorum"

Galatasaray'da Fatih Terim ile ilgili gündem yaşanmaya devam ediyor.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'a asla 'Hayır' demez, koşarak gelir, yakınlarıyla görüşüyorum"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Fatih Terim iddialarıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

-GALATASARAY'A ASLA 'HAYIR' DEMEZ-

"Okan Buruk'u bir kalemde silmek doğru değil. Fatih Terim de buna izin vermez. Kendi yetiştirdiği bir öğrencisi, evladı gibi. Galatasaray eğer bir yerde tıkanırsa ve toparlamak adına Fatih Terim'e ihtiyaç varsa Galatasaray'a asla 'Hayır' demez. Bunun için de Dursun Özbeki, kendisiyle görüşür ama bugün o durum yok. 'Konu Galatasaray ise gerisi teferruattır' sözünü sarf eden Fatih Terim değil mi? Fatih Terim, bu sözü söylemişsse ne son imzalar atılsa da iki eli kanda da olsa koşar gelir. Ancak biraz da kalbi tamir etmek lazım. Fatih Terim, iyi bir Galatasaraylı. Kongre üyesi ve Divan Üyesi. Türkiye'nin en başarılı antrenörü. 8 tane şampiyonluğu var."

-YAKINLARIYLA GÖRÜŞÜYORUM-

Fatih Terim'in kırgın olduğunu biliyorum. Bir kırgınlığı var. Galatasaray, onun her şeyi. Fatih hoca, 'Finali böyle yapmaz' demiştim. Okan hoca da onun evladı gibi. Onu ilk kutlayan Fatih Terim'di. Eğer Okan Buruk, aksi sonuçlarla karşılaşır ve istifa ederse, Galatasaray camiası da ikna ederse o zaman gelir. Bugünkü şartlarda öyle bir düşüncesi yok. Yakınlarıyla da görüşüyorum."

-ASIL JESUS, FATİH TERİM OLRU-

"Jesus, Şenol Güneş ve Fatih Terim'in kazandıkları kupalara bakalım. Asıl Jesus, Fatih Terim olur. Şenol Güneş, Dünya 3.'sü oldu ama Fatih Terim'in yarattığı Galatasaray takımıyla oldu. UEFA Kupası'nı kazanmış Galatasaray takımıyla oldu. Bunu kimse inkar edemez." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2022, 02:44
YORUM EKLE