Mehmet Demirkol: "Pazarlık yapıyorlar, size bu yetkiyi kim verdi, kimsiniz oğlum siz?"

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali, skandal gelişmeler üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Mehmet Demirkol: "Pazarlık yapıyorlar, size bu yetkiyi kim verdi, kimsiniz oğlum siz?"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, yaşanan gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"HANGİ MAÇ BUNDAN DAHA ÖNEMLİ OLABİLİR Kİ?"

"Herhangi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bu konuda taviz verebilir mi? Bu taviz verilebilecek bir konu mudur? Hangi maç bundan daha önemli olabilir ki?"

"BU KADAR ÇAĞSIZLIK FAZLA ARTIK"

"Bu kadar çapsızlık, bu kadar ilkesizlik fazla artık. Kendi ulusunun kurucu liderini pazarlık konusu yaptırır mısın? Sana ne benim giyeceğim tişörtten... Sana ne?"

"KİMSİNİZ OĞLUM SİZ?"

"Biz 100 yıl önce kararımızı vermiş bir ülkeyiz. Sen benim adıma, benim ulusum adına Suud ile Atatürk pazarlığı yapıyorsun. Bu kadar ilkesizlik olur mu? Ülkenin kurucusu tartışılır mı? Kim verdi sana bu yetkiyi? Kimsiniz oğlum siz? Nasıl yapabilirsin bunu? Ne hakla?"

"KARŞINDAKİ NORMAL DEĞİL"

"Federasyon olarak her şeyi sözleşmeye yazman lazım senin. Karşındaki normal değil çünkü. Normal bir düzen yok orada. Sonra gelip benim ülkemin sütunlarını pazarlığa açamazsın. Cumhuriyetimin 100'üncü yılındayım. Tabii ki kutlayacağım."

"HERKES BİLİYOR, TFF HARİÇ"

"Dünyada her yerde haberi çıktı. Herkes maçın ertelendiğini biliyor, TFF hariç. TFF maçın ertelendiğini açıklayabilecek inisiyatife bile sahip değil. Peki o zaman tavrınız buysa, eğer yiyorsa iki takımı da hükmen mağlup ilan edin. Buyurun. Er meydanı."

"POLİS KOYARAK ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORSUN"

"Suskunluk daha büyük manevi hasar veriyor. Ben maçı niye oynamadım? Kurucu liderimin fotoğrafının ve sözünün stada girmesini yasaklamışsın. Polis koyarak engellemeye çalışıyorsun. Keşke çıksalardı. 'Biraz daha at' deyince, yüz verince böyle oluyorsun işte." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2023, 13:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Karahan
Karahan - 6 ay Önce

Bu maç Galatasaray lehine hükmen 3 - 0 olmalı illa burada maç yapalım diyen cinali ve feneVbahçedir...

Ferit
Ferit - 6 ay Önce

Anlaşmada istiklal marşı türk bayrağı ve Atatürk posterleri de dahil hepsi yazılmıştı ve uygulanacakti, son dakika da iki takım da anlaşma ya ekleme yapmak isteyip pankartla çıkmaya karar verdiler olay bundan ibaret

KADİR Ağaoğlu
KADİR Ağaoğlu - 6 ay Önce

Bu Bir BAŞARISIZLIKTIR Önce TFF BAŞKANINA Sonra Fenerle Galatasaray a Yazar kimse kendini haklı görmesin Türkiye de Onca Stad Dururken Bizim Başkasının Ülkesinde Adamların Kuralları Geçer kimse Yalandan Bu Operasyoncularin Oyununa Gelmesin