Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da içeriden aldığım bilgiye göre yüzde 100 Galatasaray'da olmayacak"

Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesi önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da içeriden aldığım bilgiye göre yüzde 100 Galatasaray'da olmayacak"

Neo Spor Youtube kanalında Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın seçim gündemini değerlendirdi.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR, YÜZDE 100 YOK"

"Benim Galatasaray'da içeriden aldığım bilgiye göre; Erden Timur %100 görev almayacak ama Sportif A.Ş. listeleri başkanlık seçiminden sonra da verilebildiği için belki bir umut orada olabilir."

"ABDURRAHİM ALBAYRAK'I İSTEMEYENLERİN SAYISI FAZLA"

"Abdurrahim Albayrak da %98 olmayacak. Dursun Özbek'in yönetimindeki kemik kadroda Abdurrahim Albayrak'ı istemeyenlerin sayısı fazla."

"DURSUN ÖZBEK, DAHA DÜŞÜK FİYATA DUBAİ FİRMASIYLA ANLAŞTI"

"Galatasaray'da muhalefetin çıkardığı aday Süheyl Batum, 'Florya'dan 800 milyon Dolar kazanırız' diyor. Bana bu rakamlar çok abartı geliyor. Dursun Özbek bu rakamlardan daha düşük bir fiyata Dubai firmasıyla anlaştı."

"ALABİLECEKLERİ MAKSİMUM OY 400-500"

"Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünürsek alabilecekleri maksimum oy 400-500 civarı olur. Eğer Galatasaray şampiyon olamazsa o zaman bir şansları olabilir."

"ADNAN POLAT VE ERDEN TİMUR, DURSUN ÖZBEK'E KARŞI TAVIR ALDI"

"Adnan Polat ve Erden Timur, Florya mevzusundan dolayı Dursun Özbek'e karşı tavır aldı. Bunu fırsat bilen Süheyl Batum, Erden Timur'u listesine alacağını söylüyor ama benim aldığım bilgi, Erden Timur'un başkanlık arzusu var. Bu başkanlık arzusu için 2 sene sabreder."

"LİSELİLERİN TAVRI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL"

"Galatasaray'da liselilerin artık eski gücü yok. Çünkü artık onlar da kendi aralarında 4-5 gruba ayrılıyorlar. Son seçimi kim kazanırsa o kişinin tarafına geçip 'Bakın biz kazandırdık' düşüncesine giriyorlar. O yüzden onların nasıl bir tavır alacağı çok önemli değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2024, 23:18
YORUM EKLE