Süheyl Batum: "Seçimi kazanırsak Galatasaray'da ikisiyle de devam etmek istiyoruz, bunu bir borç biliriz"

Galatasaray Kulübü başkan adayı Süheyl Batum, sarı kırmızılı kulüpte yapılacak başkanlık seçimini kazanmaları halinde Okan Buruk ve Erden Timur ile çalışmaya devam etmek istediklerini söyledi.

Süheyl Batum: "Seçimi kazanırsak Galatasaray'da ikisiyle de devam etmek istiyoruz, bunu bir borç biliriz"

Galatasaray Kulübü'nde Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı yapıldı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan toplantıya Başkan Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, başkan adayı Süheyl Batum, eski başkanlardan Alp Yalman, Faruk Süren, Ünal Aysal, iki adayın listesindeki üyeler ile divan kurulu üyeleri katıldı.

Yönetim kurulu masasının kurulmadığı toplantıda salonun sağında Dursun Özbek, solunda ise Süheyl Batum'un listesindeki isimler oturdu. Ortada ise iki başkan adayı ile protokol üyeleri yer aldı.

Galatasaray'da yapılacak seçimlerle ilgili sözlerine başlayan Süheyl Batum, şunları söyledi:

"BAŞARILAR DİLİYORUM"

"Galatasaray camiasına, taraftarlara ve tüm spor kamuoyuna güzel olmasını diliyorum. Saygı değer başkanımıza başarılar diliyorum. Bizim ve tüm Galatasaray camiası için iyi geçmesini istiyorum." dedi.

OKAN BURUK VE ERDEN TİMUR AÇIKLAMASI

Başkanlık seçimlerini kazanmaları halinde Okan Buruk ve Erden Timur'la yola devam etmek istediklerini söyleyen Süheyl Batum, şöyle devam etti:

"Bir takım yazılar var. Bunlar gelirse Okan Buruk'u atacaklar falan. Siz Galatasaraylıların buna inanacağına zerre kadar inanmıyorum. Ben ve arkadaşlarımın bir bölümü, Okan Buruk'un ayağının kırıldığı gün o stadyumda olan, yüreğinin bir bölümünü bırakan insanlarız. Biz Okan Buruk'a karşı olabilir miyiz? Seçimi kazanırsak Okan Buruk'la, o kombinasyonu sağlayan oyuncularla ve Erden Timur kardeşimizle beraber olmayı bir borç biliriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, 15:03
YORUM EKLE