"Transfer tekliflerini değerlendirmek istiyorum, Galatasaray'dan ayrılacağım"

Şampiyonluk yolunda kritik bir kayıp yaşayan Galatasaray'da kadronun yıldız isimleriyle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

"Transfer tekliflerini değerlendirmek istiyorum, Galatasaray'dan ayrılacağım"

Hem yeni sezonun kadrosu hem de mevcut kadrodaki oyuncuların geleceğiyle ilgili yoğun mesai harcayan Galatasaray'da takımın yıldız ismi flaş bir karar aldı.

İLK 11'İN VAZGEÇİLMEZİYDİ

Sezonun ilk haftalarında ilk 11'in vazgeçilmezi olan genç isim, ilerleyen haftalarda hocasının gözünden düşmüştü.

SEZON BAŞINDA TEKLİFLER ALMIŞTI

Adana Demirspor'da geçirdiği harika sezonun ardından Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün'ün sezon başında da transferi gündeme gelmişti. Avrupa'dan bazı takımların ciddi şekilde ilgilendiği Yunus Akgün takımda kalmıştı. Başarılı futbolcu o dönem yaptığı açıklamada hedefinin Avrupa olduğunu ancak Galatasaray'da şampiyonluk yaşamadan ayrılmak istemediğini dile getirmişti.

BU KEZ "AYRILIK" DEDİ! "TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM"

Düzenli forma giymek isteyen ve gerek yurt içi gerek yurt dışında birçok talibi olan Yunus Akgün'ün Galatasaray'dan ayrılabileceği konuşuluyor. Son haftalarda iyice gözden düşen Yunus Akgün'ün sezon sonunda kendisine gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

YUNUS AKGÜN'ÜN ÖNCELİĞİ AVRUPA

Son olarak Antalyaspor'a transferi gündeme gelen Yunus Akgün'ün önceliği ise Avrupa. İtalyan ve Fransız ekiplerinin kıskacındaki Yunus Akgün için gelecek tekliflerin Galatasaray'ın beklentilerini karşılaması durumunda transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Sarı-Kırmızılı taraftarların bir kısmı bu kararı onaylarken, bazı futbolseverler de yabancı kuralını da düşünerek kararın yanlış olduğunu belirtiyor.

Şampiyonluk yolunda kritik bir kayıp yaşayan Galatasaray'da kadronun yıldız isimleriyle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Hem yeni sezonun kadrosu hem de mevcut kadrodaki oyuncuların geleceğiyle ilgili yoğun mesai harcayan Galatasaray'da takımın yıldız ismi flaş bir karar aldı.

Kaynak: Akşam

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2023, 22:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan coskun
Hasan coskun - 1 yıl Önce

Takim haftalardir top oynamiyor kasımpaşa macı konya maci futbol berbat özellik ikinci yari sampiyonluga oynayan takım böyle rezalet top mu oynar sanki tatile çıkmışlar kadin futbolcular utanın u19 takimindan utanin amatör futbolcular fark atiyor ve savaşıyor

Ramazan
Ramazan - 1 yıl Önce

Bırakın nereye giderse gitsin hicbir zaman büyük takım oyuncusu olamayacak yetenekleri kısıtlı kendini geliştiremeyen bir oyuncu yunus kendini formaya ait hissetmedi yada bunu gösteremedi klasik anadolu topçusu kerem yokken yunus vardı. Kerem geldi bir sezonda ilk onbir oyuncusu oldu yunus ta bi faaliyet yok ozan kabak bir sezonda cağ atladı 11 milyon gibi ciddi bi rakam kazandırarak gitti mecburiyetten de olsa liverpool da ilk 11 oyuncusu oldu yunus ta hala bi gelişme yok güle güle git çocuk yolun açık olsun

Objektif
Objektif - 1 yıl Önce

Yunus'a Galatasaray formasi büyük geliyor. O formanın ağırlığını kaldırmak için 1-2 maç yetmez. Barış Alper'e aynı durumda ama o yedek kalmayı veya sonradan oyuna girmeyi dert etmeden yetenekleri ölçüsünde elinden gelen katkıyı veriyor. Yunus sürekli sahada olmak istiyor, hadi denildiğinde takım eksik kalıyor. Kafasını sorunlarından arındırıp kendini sahaya, oyuna veremiyor. Bu problemi devam ettirdiği sürece her takımda sorun yaşar.

Furkan
Furkan - 1 yıl Önce

Lan ziraatte oyna otur kenarda işte

Can
Can - 1 yıl Önce

Bence ads dada çok başarılı değildi kalite yok