"Ünal Aysal, Drogba'dan sonra Sneijder'i de yeniden Galatasaray'a getiriyor"

Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesi Ünal Aysal'dan sürpriz hamleler geliyor.

"Ünal Aysal, Drogba'dan sonra Sneijder'i de yeniden Galatasaray'a getiriyor"

Galatasaray Kulübü Başkan adayı Süheyl Batum'un seçimi kazanması durumunda Sportif A.Ş.'nin başına geçecek olan Ünal Aysal, hamlelerini yapmaya devam ediyor.

DROGBA İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Ünal Aysal'ın başkanlık döneminde Galatasaray'a transfer ettiği Didier Drogba'yı bu kez sportif direktörlük görevine getirmek için anlaşma sağladığı ortaya çıkmıştı.

WESLEY SNEIJDER İLE GÖRÜŞECEK

Ünal Aysal, Drogba'dan sonra Wesley Sneijder'e de Galatasaray idari kadrosunda görev vermeyi planlıyor. 

Wesley Sneijder de Drogba gibi Ünal Aysal döneminde Galatasaray'a  transfer olmuştu.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, 15:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hbu
Hbu - 2 hafta Önce

Drogba ve Sneijder yöneticilikte ekol müdür, alanda çalışmış mıdirlar, hangi başarılara imza atmışlardır. Ya gereksiz haber yapmayalım veya uydurmayalım. Bunu düşünebilen var düşünmeyen var.

Nahit
Nahit - 2 hafta Önce

Olumsuz giden bir durum mu varda ortalık karıştırılıyor.!

Sencer
Sencer - 1 hafta Önce

Akbaba hani üşüştüler takım biraz ekonomi ve sportif anlamda istikrar yakalayınca. Şimdiye kadar neredeydin aysal senin giderken ne kadar borç bıraktığını unuttuk mu. Bu oyuncularla göz boyayacak bana ne bu oyunculardan onlara para vermek yerine kendi ülkendeki oyunculara sahip çık takımın parasını çarçur etmek marifet değil

RIDVAN
RIDVAN - 1 hafta Önce

Şu anki yönetimden memnunuz

P Sungur
P Sungur - 1 hafta Önce

Aman gölge etmeyin uzak durun gerekirse bir takım kurup o eskileri ise alın maaşlarını öder yaşayıp gidersiniz.paravkokunu alan geliyor ama elini taşın altına koyan yok takımın uyumunu bozmayın Galatasaray'ın düşmanları yapamaz kendine yaptığını

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 1 hafta Önce

ÜnalAysal bunları önceden de getirmişti.. şimdi de getireceğim diyor.. Peki Aysal GS'den neleri ve ne kadarını götürdü onu hesaplamak lazım karda mıyız yoksa zararda mı? Hiç zerre kadar güvenilmemesi gereken bir adam..

H.Y
H.Y - 1 hafta Önce

Ünal by siz o arkadaşları şirketinize müdür yapın saat başı tavla oynarsınız.Ne alaka arkadaş bu topçular?

Mutlu
Mutlu - 1 hafta Önce

Ne kadar boş bir çalışma şu an galatasaray'daki idari kadro 2 yıldır şampiyon zaten şampiyon olmuş bir idari kadroyu değiştirmek nasıl bir cahilliktir Okan hoca ve ekibi ve sportif a.ş gerçekten çok başarılı işler yapıyor bunların yerini diğerlerini aramak yeni serüvenler aramak çok cahildi bence