Alex Telles: "Galatasaray’da iki sene oynadım, beni etkilemez"

Sevilla Teknik Direktörü Jorge Sampaoli ve bir dönemde Galatasaray forması giyen Alex Telles, Fenerbahçe karşısında ilk maçın avantajını korumaya çalışacaklarını söyledi.

Alex Telles: "Galatasaray’da iki sene oynadım, beni etkilemez"

Sevilla Teknik Direktörü Jorge Sampaoli, yarın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında karşılaşacağı Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

"TAKIMI CANLI TUTMAYA ÇALIŞIYORUM"

İspanya'da oynanan ilk maçta 2-0 galip gelen Sevilla'nın hocası, “Rakibin baskısıyla baş etmemiz gerekiyor. Onlar güç kaybedince biz atağa geçiyoruz. Ben de oyuna yaptığım müdahalelerle takımı canlı tutmaya çabalıyorum. Baskılı oynayacaklar ve bunu kırmak istiyoruz. İlk maç iyi bir sonuç elde ettik ve bunu korumaya çalışacağız. Avantajı korurken de baskılı oynamaya çalışacağız. Baskıya dayanmak güç, aynı zamanda bizim de baskılı oynamamız gerekiyor. Atmosfer ve destek onların lehine gözükse de biz buna cevap vermeye çalışacağız" diye konuştu.

ALEX TELLES'TEN GALATASARAYLI YANIT

Galatasaray'ın eski oyuncu olan ve şu anda Sevilla'da kiralık olarka forma giyen Alex Telles ise şunları söyledi: 

"GALATASARAY'DA OYNADIM, BENİ ETKİLEMEZ"

Galatasaray’da futbol oynadığı için yarın oluşacak atmosferin kendisini etkilemeyeceğini belirten Telles: “Güçlü bir atmosferde oynayacağız. Çok deneyimli oyuncuları var. Biz de maça sarılacağız. Bu zor atmosfer karşısında ilk maçta aldığımız sonucu korumaya çalışacağız. Galatasaray’da 2 sene top oynadım. Atmosferin beni etkileyeceğini çok düşünmüyorum. Türkiye’ye geleceğim için de mutluyum” dedi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2023, 12:19
YORUM EKLE