Badou Ndiaye: "Fenerbahçe maçından sonra küfürlü mesajlar aldım, nefret mi duyacağım, hiç sanmıyorum"

Ülkemizde Galatasaray ve Trabzonspor formaları giyen, şu anda ise Adana Demirspor için ter döken Badou Ndiaye verdiği özel röportajda önemli ifadeler kullandı.

Badou Ndiaye: "Fenerbahçe maçından sonra küfürlü mesajlar aldım, nefret mi duyacağım, hiç sanmıyorum"

2017-2018 sezonu başında Osmanlıspor'dan, Galatasaray'a 7.5 milyon Euro'luk rekor bonservis bedeliyle transfer olan Badou Ndiaye, Sarı-Kırmızılı formayla yarım dönem ter döktükten sonra 16 milyon Euro'ya İngiliz ekibi Stoke City'e giden Badou Ndiaye şu anda Adana Demirspor'da top koşturuyor.

Stoke'a gittikten sonra Galatasaray ve Trabzonspor'a kiralık olarak gelen, sezon başında ise Yunan temsilcisi Aris Selanik'ten, Mavi Şimşekler'e imza atan Senegalli futbolcu bu sezon eski günlerine dönüş sinyalleri verdi.

Ligin flaş ekiplerinden Adana Demirspor'un performansında büyük katkısı olan 32 yaşındaki futbolcu bu sezon 23 maça çıkarken 6 gol, 4 asistle tam 10 gole direkt katkı sağladı. Yıldız futbolcu dikkat çeken performansı sonrasında Vole'ye özel bir röportaj verdi. Önemli açıklamalarda bulunan Ndiaye'nin sözlerinden öne çıkanlar...

'Nefret etmem için sebep yok'

"Fenerbahçe maçından sonra sosyal medyadan pek çok küfürlü mesajlar aldım. Ben kime karşı oynarsam aynı mücadeleyi sergiliyorum. Fenerbahçe'den nefret etmem için bir sebep yok. Galatasaray'da oynadığım için Fenerbahçe'ye nefret mi duyacağım, hiç sanmıyorum."

'Galatasaray taraftarı...'

"Benim için dünyanın en iyi taraftarı, Galatasaray taraftarları. Onlar, dünyanın en iyilerinden."

'Belhanda ve Ertaç...'

Süper Lig'de bu sezon en özel oyuncu olarak kimi görüyorsun?

"Pek çok isim var ancak Younes Belhanda derim. Öte yandan kalecimiz Ertaç Özbir'i de söyleyebilirim. Kendisi ligin en iyi kalecilerinden biri."

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2023, 00:01
YORUM EKLE