Bilal Bayazit: "Biz hiçbir rakipten korkmayız, Galatasaray maçında..."

Kayserispor, Süper Lig'in 28. haftasında haftasında sahasında Ümraniyespor'u 3-1 mağlup ederken başarılı file bekçisi Bilal Bayazit, mücadelenin ardından Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Bilal Bayazit: "Biz hiçbir rakipten korkmayız, Galatasaray maçında..."

Süper Lig'de 28. hafta maçında Kayserispor, Ümraniyespor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı ve yukarılara yükselişini sürdürdü.

Sarı-Kırmızılılar'a galibiyeti getiren golleri penaltıdan Thiam. Mane ve Mensah atarken, 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Ümraniyespor'un tek golünü milli futbolcu Umut Nayir attı.

KAYSERİSPOR ÇIKIŞA GEÇTİ

Çağdaş Atan'la bu sezon transfer yasağı olmasına rağmen sahada gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan Kayserispor, haftaya Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak.

Bu zorlu mücadelede hedefi 3 puan olarak hedefleyen Kayserisporlu futbolcular, Ümraniye maçının ardından yaptıkları açıklamalarla da bunları gösterdiler.

BİLAL BEYAZİT'TEN GALATASARAY SÖZLERİ

3-1'lik skorla kazanılan galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Kayserispor'un başarılı file bekçisi Bilal Bayazit, Galatasaray maçının zorlu geçeceğinden bahsetti.

İşte 24 yaşındaki file bekçisinin sözleri şu şekilde:

"BİZ HİÇBİR RAKİPTEN KORKMAYZI"

"İnşallah Galatasaray maçından iyi puan alırız. Biz hiçbir rakipten korkmayız. NEF Stadyumu'nda iyi bir atmosferde oynayacağız. Fernando Muslera ligin iyi kalecilerinden. Güzel bir maç alacak. İnşallah biz 3 puanla çıkarız." ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2023, 17:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
İnan Çelik
İnan Çelik - 1 yıl Önce

Galatasaray en az 5 transfer yapmasını istiyoruz kaliteli transfer olsun