Fenerbahçeli kaleci İrfan Can Eğribayat'ın Galatasaray hayali

Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, şampiyonluk yarışı ve Galatasaray hakkında konuştu.

Fenerbahçeli kaleci İrfan Can Eğribayat'ın Galatasaray hayali

Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

"Altay, şanssız bir sakatlık yaşadı"

"Altay Bayındır'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şanssız bir sakatlık yaşadı."

"Belki burada yapacağım bir katkı bizi şampiyon yapacak"

"Çok büyük bir takımın kalesini koruma fırsatı geldi. Şampiyonluk şansı sürüyor. Belki burada yapacağım bir katkı bizi şampiyon yapacak. Bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyorum. Fenerbahçe'ye uzun yıllar kalmak için geldim." dedi. 

"Fenerbahçe bana çok yardımcı oldu"

"Göztepe'deki son dönemimde takımdan uzun süre ayrı kalmıştım. Fazla kilolarım vardı. Jorge Jesus ile ilk toplantımızda bana kilo vermem gerektiğini söyledi. Fenerbahçe bana çok yardımcı oldu. Geçmişte gösterdiğim performans beni buraya getirdi."

"Hocamız bizden fazla şampiyonluğa inanıyor"

"Takım olarak hayallerimiz var. Yabancı, Türk ayrımı yok. Şampiyonluğa inanıyoruz, hocamız bizden daha fazla inanıyor. Taraftarlardan beklentimiz, bizim kadar inanmaları. Sezonu çifte kupayla bitirebilme şansımız var. Fenerbahçe'de yedek kalmak bile bir şereftir. Ben buraya transfer olduğumda yedek kaleci olduğumu zaten biliyordum. Altay uzun yıllardır Fenerbahçe'nin birinci kalecisi." 

"Galatasaray'ın puan kaybedeceğini düşünüyorum

"Galatasaray, bir seri yakaladı. Biz, o yüzden biraz geride kaldık. 7'de 7 yaparsak rakibimizin puan kaybedeceğini düşünüyorum. Ligin son maçı da rakibimizle. Belki onları orada yenip, orada şampiyonluk kutlayabiliriz. Bu da bizim hayallerimiz içerisinde olan bir durum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2023, 18:59
YORUM EKLE