Florya'da sürpriz isim sahaya çıktı!

Galatasaray Fatih Karagümrük'le oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı takım U17 takımı ile antrenman maçı yaptı. İdmanda sürpriz bir isim de Galatasaray A Takımı'na karşı forma giydi

Florya'da sürpriz isim sahaya çıktı!

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 31.haftasında Fatih Karagümrük’ü konuk edeceği maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sabah devam ediyor.

İDMAN SONRASI U-17 TAKIMIYLA HAZIRLIK MAÇI

Milli Takım kamplarında bulunan futbolcular dışındakilerin katıldığı antrenman, ısınma hareketleri ve top kapma/pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra U-17 takımıyla hazırlık maçı oynandı.Bütün futbolcuların maksimum süre alması için iki devrede de üçer A takım futbolcusu U17 takımında yer aldı. 3-1 tamamlanan karşılaşmada A takımın gollerini Gomis (2, biri penaltı) ve Halil, U17’nin golünü de penaltıdan Baran attı.

HASAN ŞAŞ'IN OĞLU DA SAHADAYDI

Florya'daki 4 gollü karşılaşma da bir de sürpriz isim sahadaydı. Mücadelede Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Hasan Şaş'ın oğlu Yusuf Deniz Şaş U17 takımında forma giydi.

Bu görüntüden sonra Galatasaray'da akıllara Yusuf Deniz Şaş'ın babası Hasan Şaş'la birlikte yıllar önce yine Florya çimlerinde çekilen kareleri geldi.

HASAN ŞAŞ'TAN PAYLAŞIM

Hasan Şaş da sosyal medya hesabından o anları paylaştı.

Şaş, yaptığı paylaşımda; "Zaman geçer, Fotoğraflar değişmez… Biri oğlum, biri kardeşim… HER ŞEY GALATASARAY İÇİN" ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN'DAN CEVAP

Arda Turan da "Maşallah abi Aslan gibiydi." sözleriyle Hasan Şaş'a cevap verdi.

Kaynak: habersarikirmizi.com
 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2022, 13:51
YORUM EKLE