Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu için açıklama geldi

Galatasaray’da herkesin merakla beklediği Kerem Aktürkoğlu için sağlık ekibi tarafından seferberlik ilan edildi. Durumuna gün gün Derbi mesaisi bakılacak yıldız futbolcunun yarın akşam takımla çalışması planlanıyor.

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu için açıklama geldi

Galatasaray’da derbi öncesi herkes tarafından en çok merak edilen konu Kerem Aktürkoğlu’nun derbiye yetişip yetişmeyeceği.

DERBİ ÖNCESİ SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ

Kasık adelesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edilen genç oyuncunun Fenerbahçe maçında oynaması için sağlık ekibi tarafından seferberlik ilan edildi.

Kerem’in yarına kadar kesinlikle takımla beraber antrenmana çıkmayacağı ve bu süreçte tedavi olup bireysel çalışmalar gerçekleştireceği belirtildi.

CUMA YA DA CUMARTESİ KRİTİK

Yarın akşam takımla antrenmana çıkması planlanan Kerem’in ilk olarak durumu bu antrenmanda gözden geçirilecek. Genç oyuncunun derbi öncesi yine cuma ve cumartesi günleri de antrenman performansına bakılarak durumuna karar verileceği öğrenildi.

"GÜN GÜN BAKILIP KARAR VERİLECEK"

Bu yüzden sarı-kırmızılı yetkililer Kerem’in oynayıp oynamaması konusunda temkinli yaklaşarak, “Oynar veya oynamaz diyemeyiz. Bu bir süreç ve gün gün durumuna bakılarak karar verilecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2022, 19:36
YORUM EKLE