Galatasaray transferde şok! Başka takıma imza atıyor!

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray’ın kadrosuna katmak için harekete geçtiği Krzysztof Piatek’in eski takımı Genoa’ya transfer olacağı iddia edildi.

Galatasaray transferde şok! Başka takıma imza atıyor!

Sky Sport İtalya’dan Gianluca Di Marzio’nun paylaşımına göre, Galatasaray’ın renklerine bağlamayı istediği Krysztof Piatek eski takımı Genoa’ya dönmek üzere. Piatek eski takımının 17 milyon Euro'luk satın alma opsiyonlu anlaşmasına sıcak bakıyor.

KABUL ETMESİ AN MESELESİ

Sky Sport İtalya'dan aktarılan bilgilere göre, Polonyalı oyuncu geleceği hakkında henüz net bir karar vermiş değil. Fakat eski kulübü Genoa’dan gelen teklifi değerlendirmeye aldı ve kabul etmesi an meselesi. 

GALATASARAY, TEKLİF YAPMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray’ın Başakşehir maçında oyuncularından Mbaye Diagne'nin sakatlanması ve Mostafa Mohamed'in Mısır Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda forma giyecek olmasından dolayı forvet kadrosuna yeni eklemeler yapmak için bazı kararlar almıştı.

Aslan, Hertha Berlin oyuncularından Polonyalı forvet Krzysztof Piatek için resmi kiralama teklifini Alman takıma iletmişti. Galatasaray'ın Alman ekibe ilettiği teklifte sezon sonunda satın alma opsiyonu da bulunuyordu.

BUNESLIGA'DA 1 GOL, 1 ASİST

Bu yıl Alman Ligi Bundesliga’da 9 maçta forma giyme şansı bulan Polonyalı forvet 1 gol ve 1 asist ile takımına katkıda bulunmuştu. 

2021-2022 sezonunda yalnızca 9 maça çıkan Piatek aldığı sürelerden memnun değil. Az süre aldığını düşünen Polonyalı topçu güncel takımı Hertha Berlin ile yollarını ayırmaya sıcak bakıyor.

PIATEK KİMDİR?

Krzysztof Piatek, 1 Temmuz 1995 tarihinde Dzierżoniów, Polonya’da dünyaya geldi. Polonyalı forvet kariyerine 2013 yılında Polonya’daki Zaglebie Lubin kulübünde başladı. 4 sezonda 72 maça çıkan Piatek 15 gol ile takımına katkı sağladıktan sonra 2016’da Cracovia’ya transfer oldu ve 2 sezonda 65 maça çıkarak 32 gol attı. 2018’de İtalyan ekip Genoa ile anlaşma imzalayan Polonyalı forvet 21 maçta 19 gol attı. Ocak 2019’da AC Milan’a transfer olan Piatek bir yıl sonra ise Alman ekip Hertha Berlin tarafından kadroya eklendi.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2022, 12:45
YORUM EKLE