Gökhan Dinç: "Ali Koç'tan utanıyorum, Sivasspor - Galatasaray maçından önce bu olay yaşanmış"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Sivasspor maçı sonrasında yaşanan karşılıklı gerilim devam ediyor.

Gökhan Dinç: "Ali Koç'tan utanıyorum, Sivasspor - Galatasaray maçından önce bu olay yaşanmış"

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Gökhan Dinç, Sivasspor - Galatasaray maçının yankılarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Dinç'in açıklamaları şu şekilde:

-KAFASINDA VAR HAKEMLİĞİNİ BIRAKMAK ZATEN VARMIŞ-

"Özgüç Türkalp'e yakın kişilerle konuştum. Kendisi telefonunu kapatmış. Maçtan önce Özgüç Türkalp'in kafasında VAR hakemliğini bırakmak zaten varmış."

-ALİ KOÇ'TAN UTANIYORUM-

"Siz insanlıktan hiç mi nasibinizi almadınız? Bir insanın askerden muaf olması için 3 sebep vardır. Ya eşcinseldir, ya aşırı kiloludur, ya da ciddi bir rahatsızlığı vardır. Koskoca Fenerbahçe başkanı, herkesin önünde bu adama askerden muaf diyor. Siz bu adama ya eşcinsel diyorsunuz, ya aşırı kilolu diyorsunuz ya da hiç bilmediğiniz, ya da bildiğiniz halde insanların önüne attığınız Erkan Özdamar'ın kanser olduğunu bilmiyorsunuz. Askerlikten çürük raporu aldığını söylüyorsunuz, keşke bir araştırsaydınız o insan neden askerlikten çürük raporu almış. Ben Ali Koç'tan utanıyorum."

-AYNI GOLÜ GALATASARAY ATSAYDI...-

"Aynı golü Galatasaray atsaydı ve Galatasaray'ın golü iptal edilseydi, Ali Koç yine de basın toplantısı düzenleyecek mi, "Bu bir memleket meselesidir" diyecek mi?"

-MAÇTAN ÖNCE BU OLAY YAŞANIYOR-

"MHK Başkanı ve yönetiminin de olduğu bir ortamda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sivasspor-Galatasaray maçından önce MHK yönetimine "Süper Lig'de en az 2 hakem klasman düşürülecek" demiş. En az 2 hakem Süper Lig'den gönderilecek. Tekrar söylüyorum. Sivasspor-Galatasaray maçından önce yaşanıyor bu olay. Hani bütün kurullar bağımsızdı. MHK, birkaç gün içinde klasmanları açıklayacak. O zaman kimlerin Süper Lig'de maç yönetip yönetemeyeceğini göreceğiz."

-ERKAN ÖZDAMAR, "BEN BİR ŞEY GÖRMEDİM" DEMİŞ-

"Bir oyuncu, saha içerisinde rakibine kafa atar, hakem görmez. VAR çağırır, hakem izler, yine görmez. Sivasspor-Galatasaray maçının VAR hakemi Özgüç Türkalp, Erkan Özdamar'a "Ben çizgiyi çizemiyorum ama pozisyon ofsayt, sen git golü iptal et" demiş. Erkan Özdamar hani kalemle bir şeyler yapıyor ya, orada "Ben bir şey göremedim" demiş. Özgüç Türkalp ise "Ben eminim, golü iptal et" diyor."

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2023, 00:39
YORUM EKLE