Hackett: "O görüntüler dünyayı dolaşıyor, kabul edilemez"

Uruguay formasını tek maçta dahi giymeden FIFA tarafından Disiplin Kuruluna sevk edilen Muslera, Galatasaray’ın canını çok sıkacak gibi.

Hackett: "O görüntüler dünyayı dolaşıyor, kabul edilemez"

Football Insider'a özel olarak konuşan eski FIFA ve Premier Lig hakemi Hackett, Uruguay için uzun süreli menler ve büyük para cezaları beklediğini söyledi. 

Hackett, Football Insider muhabiri Connor Whitley'e yaptığı açıklamalar şu şekilde:

-KABUL EDİLEMEZDİ-

"Maçın sonunda hakemin katlanmak zorunda kaldığı şey kabul edilemezdi. Güvenliğin beklediğiniz kadar iyi olmadığı konusunda biraz endişeliydim. Bunun olmayacağını düşünebilirsiniz. Premier Lig'e baktığınızda bu çok sık olmaz ama olduğunda çok hızlı bir şekilde güvenlik vardır. Bu doğru değildi."

-SERT BİR CEZA BEKLİYORUM-

Yetkililer, hakemin neden oyuncular ve teknik direktörlerle mücadele etmek zorunda kaldığına ve potansiyel yaralanma riskine bakacaklar. Bu nedenle FIFA'nın Uruguay'a sert bir ceza vermesini bekliyorum. Önemli bir para cezası ve uzaklaştırma olacaktır. Turnuva dışındalar ama uluslararası oyuncular."

-O GÖRÜNTÜLER DÜNYAYI DOLAŞIYOR-

"Bu Dünya Kupası'na katılarak çok para kazandılar. Bu yüzden daha az alacaklar. Herhangi bir yasak uzun süreli olacak. 1-2 maç değil. Kararlar ara sıra aleyhinize olabilir ama kendinize hakim olmalısınız. O görüntüler dünyayı dolaşıyor" ifadelerini kullandı. yakışmıyor' diye bir açıklama yaptı.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 22:54
YORUM EKLE