Hüseyin Eroğlu: "Galatasaray ile görüştüm, teşekkür ettim"

Spor Toto 1. Lig'de bitime 6 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Yılport Samsunspor'un çalıştırıcısı Hüseyin Eroğlu, Galatasaray ve Arda Turan ile ilgili konuştu.

Hüseyin Eroğlu: "Galatasaray ile görüştüm, teşekkür ettim"

1. Lig'de bitime 6 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Galatasaray ve Arda Turan ile ilgili de şu ifadeleri kullandı:

"Sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

"7. haftada geldik, son 6 hafta öncesinde çıkmayı garantiledik. 200 günde bir şehir hak ettiği yere geldi. Sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm halk maç sonundan sonra sokaklara döküldü. Kutlamalar devam edecek. Daha ligin bitimine 6 hafta var. Statta kutlayacağımız an olacak."

"Galatasaray'dan Adnan Öztürk ile görüşmüştüm"

Bir dönem adının sık sık Galatasaray ile anılmasına da değinen Eroğlu, "Sezon başı Galatasaray'dan Adnan Öztürk ile görüşmüştüm. Görüşmemde teşekkür ettiğimi söylemiştim. Futbol Direktörlüğü için görüşmek istediler. Ama kongre sonuçlanmayınca bu yaşanmadı. Kendilerine teşekkür ettim. Şu an için Samsunspor ile kontratım devam ediyor. Başkanla anlaşmada çıktığımız takdirde kontrat otomatik olarak uzuyordu. Seneye Samsunspor ile devam edeceğim gibi duruyor."

"Süper Lig'de fark yaratacağımızı düşünüyorum"

Süper Lig'de fark yaratacaklarını dile getiren Eroğlu, "Yıllardan beri uzun süre Altınordu'da çalıştım. Oranın misyonu farklıydı. Birçok Süper Lig takımından teklif de almıştım. Misyonumuz gereği Altınordu'da devam ettik. Oradan ayrıldıktan sonra tekrar görüşmeye başladım takımlarla. Hedefim yıllar önce de vardı ama şimdi gerçekleşti. Süper Lig'de fark yaratacağımızı düşünüyorum. Sistemin oynaması benim için önemli etkenlerden biridir. Önümüzdeki yıl bunu fazlasıyla gerçekleştirebileceğimizi söyleyebilirim. Sistem takımıyla oynamak fark yarattırabiliyor." dedi.

"Arda Turan antrenörlük hayatına yeni başlıyor"

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Arda Turan ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını resmen duyurdu. Bu konuya da değinen Eroğlu, "Hayırlısı olsun diyorum. Arda Turan antrenörlük hayatına yeni başlıyor. Eyüpspor şampiyonluk hedefinde bir karar vermek durumunda. Play-offlar oynanacak. Başarılar dilerim. Arda Turan Türk milletini Avrupa'da en iyi temsil eden oyuncularımızdan biridir. Çok önemli bir futbolcudur. Şu an antrenörlük hayatına başladı. Başarılar dilerim." dedi.

"Çağlar Söyüncü de aradı, tebrik etti"

Süper Lig'e çıkmakyı garanti ettiklerinden dolayı eski öğrencilerinin kendisini aradığını ifade eden Eroğlu, "Tüm öğrencilerim aradı, tebrik etti. Bu noktaya gelmemden dolayı mutlu. Çağlar Söyüncü de aradı, tebrik etti. O da bir süreç yaşıyor şu an. Onlar bizim evlatlarımız. Onların başarılı olması çok önemli. Belki ileride tekrar yolumuz kesişir. Takımıyla kontratı sezon sonunda bitiyor. Nerede devam edecek göreceğiz." dedi.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2023, 12:18
YORUM EKLE