Inter'den Galatasaray'a teklif geldi! Açıkladılar!

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'yu kadrosuna katmak isteyen Inter, Sarı-Kırmızılıların talep ettiği bonservis bedelini yüksek bulmasından kaynaklı Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Roberto Gagliardini'yi takasta önermeyi planlıyor.

Inter'den Galatasaray'a teklif  geldi! Açıkladılar!

Beşiktaş'ta Pjanic ve Welinton'da son durumGalatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, gösterdiği performansla başta İtalyan kulüpleri olmak üzere Avrupa'nın devlerinin ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Brezilyalı yıldızın ismi özellikle İtalya'dan Inter ile anılıyor.

INTER'DEN FLAŞ TEKLİF

Inter'in savunma hattına eklemek istediği Marcao ile ilgili flaş bir öneri de gündeme gelmiş durumda.

CalcioMercatoNews'in haberine göre Torino'nun Brezilyalı stoperi Bremer ile de ilgilenen Inter, transferini daha uygun şekilde bitirebileceğini düşündüğü Marcao'yu önceliği haline getirdi.

Inter'in CEO'su Giuseppe Marotta, öncelik haline getirdiği Marcao transferini bitirmek için yeni yollar arıyor.

TAKAS FORMÜLÜ DÜŞÜNÜYORLAR

Galatasaray'ın Marcao için istediği belirtilen 15 milyon Euro'luk bonservis bedelini azaltmayı hedefleyen Marotta, bunun için takas formülünü devreye sokmayı planlıyor.

Bu anlamda Galatasaray'a önerilecek isim de belli olmuş durumda.

Marotta, Roberto Gagliardini'yi transfer adına Galatasaray'a önermeye hazırlanıyor.

GALATASARAY, KABUL ETMEYECEK

İtalyanların direkt Marcao - Gagliardini takas önerisinin mali şartlar nedeniyle Galatasaray tarafından kabul görmesi pek mümkün durmuyor.

Fakat Gagliardini hamlesiyle Marcao için talep edilen bonservis bedelinin düşürülmesi ihtimali de ifade edilmekte.

Inter açısından Marcao ile savunma hattını güçlendirip Haziran 2023'te sözleşmesi bitecek Gagliardini'yi de elden çıkarmış olmanın planlandığı aktarılmakta. 

2017'de 20.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Atalanta'dan Inter'e gelen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu; bu sezon toplam 18 maçta takımının formasını giyerken 2 gol, 1 asistlik de skor katkısı sağladı. 

Bugüne kadar 7 kez İtalya Millî Takımı forması giyen Gagliardini ile Türkiye'den Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ifade ediliyor. 

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2022, 12:39
YORUM EKLE