Önder Özen: "Bir Avrupalı scout veya menajer, Kerem Aktürkoğlu'nun..."

Galatasaray, Süper Lig’in 31. Haftasında Nef Sadyumu’nda Fatih Karagümrük’ü 2-0 mağlup etti. Önder Özen, yorumlarda bulundu.

Önder Özen: "Bir Avrupalı scout veya menajer, Kerem Aktürkoğlu'nun..."

NTV yorumcusu Önder Özen, Galatasaray-Karagümrük maçını değerlendirdi.

Özen’in açıklamaları şu şekilde:

-PEK ŞANS VERMEDİ-

"Galatasaray iyi başladı, 12 dakikada 2-0'a getirdi. Daha sonraki 10-15 dakikada skoru artırabilecek oyun ve tempo vardı. Galatasaray, son dakikaya kadar rakibine pek şans vermedi. Galatasaray, Karagümrük'ü maça ortak etmeden maçı bitirdi."

-GALATASARAY İÇİN İYİ-

"Galatasaray adına sevindirici durumlar var. Muslera, golü yemeden maçı tamamladı, penaltıyı kurtardı. Dönüş için başarılı. Kaptandır ve özel bir karakter. Onun performansı Galatasaray için iyi. Ömer Bayram, sağ tarafı idare etti. Marcao ve Nelsson hata yapmadı, bölüm bölüm iyi oyunları oldu. Babel, en azından ilk devre iyi oynadı. Gomis golünü attı, santrfor için önemlidir. 'Giren oyuncular çok katkı verdi' diyemem."

-KEREM OLSA SKORU ARTIRABİLİRDİ-

"Kerem sakatlandı, bu çok önemli. Çünkü Galatasaray'ın en büyük tehdidi. İkinci yarıdaki bölümde Kerem olsa skoru artırabilirdi. Galatasaray'da gençlerden Kerem dışında özel bir katkı çıkmadı. Bu aslında planlamanın kalitesi konusunda da soru işaretlerini beraberinde getirir."

-HAK EDEREK 3 PUANI ALDI-

"Galatasaray, uçmadı belki ama hak ederek gerekli bir 3 puan aldı. Bu kadar seyirci gitmişken puan kaybı tatsız bir durum yaratabilirdi. Galatasaraylı futbolcular, bunun da üstesinden gelmiş oldu."

-KEREM'İN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL BU-

“Galatasaray, önümüzdeki sene Avrupa’da büyük ihtimal olmayacak. Kerem için değerini artıracak tek bir şey kalıyor. O da A Milli Takımımız… Uluslar Ligi’nde 3. kümedeyiz. Bir Avrupalı scout veya menajer, Kerem’in Faroe Adaları, Lüksemburg ya da Liechtenstein karşısındaki performansıyla ne kadar ilgilenir? Galatasaray’ın belini büken bu olacak. Kerem’in önündeki engel bu. O yüzden bugün çok iyi bütçeyle Galatasaray’ın kapısı çalınırsa Galatasaray verebilir.”

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2022, 15:31
YORUM EKLE