Recep Uçar: "Fenerbahçe yedek kulübesi bana 'Haklısın hocam' dedi"

Ümraniyespor'da teknik direktör Recep Uçar; Galatasaray'ın ligdeki en yakın takipçisi olan Fenerbahçe karşısında aldıkları mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Recep Uçar: "Fenerbahçe yedek kulübesi bana 'Haklısın hocam' dedi"

Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Uçar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KAÇ FAUL VAR BAKALIM"

Teknik direktör açıklamasında; "Tansiyonun yükselmeme şansı yok. Biz öyle tramvatik maçlar oynuyoruz ki... Tüm teknik adamlara sorun, belki en nazik insanlardan biri benimdir. Ancak iki defa sarı kart gördüm. Abdulkadir Bitigen kötü maç yönetmiyor ancak ikinci yediğimiz golde kaç faul var bakalım." dedi. 

"FENERBAHÇE KULÜBESİ SÖYLEDİ"

Recep Uçar sözlerinin devamında; "Fenerbahçe'nin attığı golden önce iki tane faul vardı. Attığımız gole sevinirken Fenerbahçeliler 'Hocam faul var' diyorlardı. Ben de 'Sizin attığınız ikinci golde de 2 faul var' dedim ve Fenerbahçe kulübesi de "Haklısın hocam' söylediler. Fenerbahçe kulübesi söyledi bunu. Yeter artık!" açıklamasında bulundu. 

"BİR KERE DE BİZE DÖNSÜN"

Teknik direktör açıklamasında; "Üzülüyorum. Oyuncularım emeklerinin karşılığını alamıyor. Bizler Türk futbolunun, takımların gelişmesi için mücadele eden insanlarız. Lütfen artık gri pozisyonlar bir kere de bize dönsün. Canım yanıyor sezon başından beri." sözlerini sarf etti. 
 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2023, 18:15
YORUM EKLE