Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz: "Biz Galatasaray'la anlaştık ve Hasan Ali Kaldırım ile görüşüyoruz"

Sivasspor'dan Uğur Çiftçi'yi isteyen Galatasaray, Emre Taşdemir'in Anadolu kulübüne gitmeyi reddetmesi nedeniyle formül arıyor. Sivasspor ise Hasan Ali Kaldırım'ı ikna ederse transfere izin verecek.

Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz: "Biz Galatasaray'la anlaştık ve Hasan Ali Kaldırım ile görüşüyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan buruk'un sol bekte Patrick Van Aanholt yerine tecrübeli bir sol bek isteği sürüyor. Galatasaray, Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ile 600 bin Euro'ya anlaşırken takasta kullanılan Emre Taşdemir'in Sivas'a gitmeyi kabul etmemesi transferi tıkadı.

Sivasspor sol bek almadan transfere izin vermeyecek

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi'ye izin verme şartlarını onun yerine sol beke yapılacak yeni bir transfere bağlı olduğunu vurgulamıştı.

"Uğur Çiftçi transferi güncel"

Radyospor canlı yayınına bağlanan Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, Uğur Çiftçi transferinin hâlâ güncel bir konu olduğunu söyledi.  Alınan bilgiye göre Sivasspor bir sol bekle anlaşırsa sarı kırmızılardan alınacak ücret 900 bin Euro'ya yükseltilecek. 

Emre Taşdemir ikna edilemedi

Kerem Atılmaz şöyle konuştu:

''Biz Galatasaray'la anlaştık, Uğur Çiftçi de Galatasaray'la anlaştı. Ancak Galatasaray'ın teklifi içerisinde Emre Taşdemir'in tüm hakları da vardı. Emre, Sivasspor'a gelmek konusunda hâlâ ikna edilememiş." 

Sol bek almadan Uğur Çiftçi'ye vize yok

Uğur Çiftçi transferinin bitmesi için kadrolarına sol bek katmaları gerekiğini belirten Sivasspor İdari Menajeri, "Uğur giderse elimizde sadece Ziya kalıyor. Doğrudan oynayabilecek bir sol bek almadan Uğur'u bırakmamız mümkün değil."

Hasan Ali Kaldırım'la görüşmeler devam ediyor

Kerem Atılmaz, sol bek için görüştükleri futbolcuyu da açıkladı. Sivasspor'un hedefinde Başakşehir ile yollarını devre arasında ayıran ve uzun süre Fenerbahçe forması giyen Hasan Ali Kaldırım var.

Transfer Hasan Ali Kaldırım'a bağlı

Hasan Ali Kaldırım'la görüşmelerinin sürdüğünü vurgulayan Kerem Atılmaz, "Temaslarımız devam ediyor. Uğur Çiftçi'nin iradesi Galatasaray'da oynamaktan yana. Biz bir sol bek ararken, Galatasaray da başka bir sol bek almazsa, Uğur'un transferi gerçekleşir. Görüşmeler sürüyor" dedi.

"6 puanlık maçı kazandık"

Sivasspor'un Gaziantep FK deplasmanında aldığı galibiyeti de değerlendiren Kerem Atılmaz şunları söyledi:

"Gaziantep deplasmanında aldığımız galibiyet çok önemliydi. Doğrudan rakibimizden 3 puan karşı 3 puan aldık; aynı zamanda 3 puan kaybettirdik. Yani 6 puanlık bir maçtı. Şimdi Adana Demirspor ve Alanyaspor maçlarıyla başlayan süreçte bir galibiyet serisi elde etmemiz gerekiyor."

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2023, 18:29
YORUM EKLE