Türk futbolunu bitirdiler! Hakemler maça çıkmayacak!

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk atarken yöneticiler ve bazı kişiler ise yerde kafasına tekme attı.

Türk futbolunu bitirdiler! Hakemler maça çıkmayacak!

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e saldırdı.

YUMRUK VE TEKME ATILDI

Eryaman Stadı'nda maçın son düdüğü çalınca sahaya giren Faruk Koca, orta hakem Meler'e yumruk attı. Darbeyle yere düşen Meler'in kafasına tekmeler atılırken etrafını güvenlik güçleri sardı.

Bu hareketten sonra bir süre yere çökerek fenalık geçiren Faruk Koca'yı yöneticiler sakinleştirmeye çalıştı.

MELER'İN TEDAVİSİ YAPILDI, SOYUNMA ODASINA GÖTÜRÜLDÜ

Halil Umut Meler, tedavisi yapıldıktan 10 dakika sonra yoğun güvenlik önlemleri altında soyunma odasına götürüldü.

TARAFTARLAR DA GİRDİ

Tribünlerden de sahaya giren taraftarlar oldu. Bu taraftarlara güvenlik görevlileri müdahale etti.

MAÇTA NE OLDU? 

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler maçın 50. dakikasında MKE Ankaragücü'nden Ali Sowe'u ikinci sarı kartla oyundan atmıştı. Bu karar tribünlerden büyük tepki topladı. Çaykur Rizespor da maçın son dakikasında gol bularak 1 puan aldı.

HAKEMLER, BU HAFTA MAÇA ÇIKMAYACAK

A Spor'un haberine göre; Türkiye'de hakemler bu hafta lig müsabakalarına çıkmama kararı aldı.

TFF, OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı nedeniyle TFF Yönetim Kurulu, olağanüstü toplanma kararı aldı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, 16:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 5 ay Önce

Çeteler işe en iyi hakemden başladılar.. İçinden geçtiğimiz dönemde ezilen, zindanlarda çürütülen, dövülen ve kısacası anası ağlatılan hep iyiler.. Halil Umut meler de onlardan birisi..