Mauro Icardi, tartışmalara noktayı koydu! "Aramız iyi, anlık gelişen bir olaydı"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile kader maçına çıkacak.

Mauro Icardi, tartışmalara noktayı koydu! "Aramız iyi, anlık gelişen bir olaydı"

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Kopenhag maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Icardi'nin açıklamaları şu şekilde:

"BURADA BİR TARİH YAZABİLİRİZ"

"Hocamızın söylediği gibi burada bir tarih yazabiliriz. Bu takımın potansiyelini biliyoruz. Takımımızda istediğimiz her şey var, önceki maçlarda da bunu gördünüz."

"ÖLÜMÜNE OYNAMAMIZ GEREKİYOR"

"Potansiyelimizin farkındayız. Takımımızın ne seviyede olduğunu Şampiyonlar Ligi'nde gösteriyoruz. Karşımıza gelen herkes ile mücadele edebiliyoruz. Yarın da yapmamız gereken bu. Bu çok önemli bir maç, ölümüne oynamamız gerekiyor."

"ORSATO İLE SORUNUM YOK"

"Hakem Orsato ile kişisel bir sorunum yok. Çok uzun yıllar öncesinden tanıyorum, kaptan olarak onunla İtalya'da bir ilişki kurmuştum. Aramız iyi bile diyebilirim. Basında bu tarz şeyler gördüm ama maçta anlık gelişen bir olay olduğunu hatırlıyorum. Orsato ile ilgili kötü bir anım yok. Böyle bir maçta görev alması onun ne kadar önemli bir hakem olduğunun göstergesi."

"BİLEĞİMDE BİR PROBLEM VAR"

"Futbol 11'e 11 oynanıyor. Rakibimiz iyi bir takım. Bilindiği gibi iğne ile oynuyorum ve bileğimde bir problem var ama bu elimden geleni yapmama engel değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, 03:29
YORUM EKLE