Jacob Neestrup: "Sportif direktörüme gidip 'Galatasaray'dan alalım' desem, 'Çok pahalı, getiremeyiz' der"

Galatasaray, Danimarka'da Kopenhag ile tarihi maçlarından birine çıkacak.

Jacob Neestrup: "Sportif direktörüme gidip 'Galatasaray'dan alalım' desem, 'Çok pahalı, getiremeyiz' der"

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Neestrup'un açıklamaları şu şekilde:

"İSTANBUL'DA 2 PUAN KAYBETTİK"

"Galatasaray'a karşı sonsuza kadar saygımız var. Büyük kulüp olduklarını, önemli sonuçlar aldıklarını biliyoruz. Şunu sormak istiyorum, Galatasaray 2-0 öndeyse ve maç 2-2 biterse ben seni tebrik edersem, sen bunu nasıl görürsün. Biz İstanbul'da 1 puan almadık, 2 puan kaybettik."

"OKAN BURUK, SAYGISIZLIK ETTİ"

"Okan Buruk, bence saygısızlık etti. Biz, Bayern Münih maçında mücadele ettik. Bana, oyuncularımıza ve verdiğimiz mücadeleye çok büyük saygısızlık olduğu için ben bu açıklamaya olumlu bakmıyorum."

"HERKESTEN DAHA ÇOK KOŞMAMIZ LAZIM"

"Çok koşan bir takımız. Şansımız olması için mecburen koşmamız lazım. Diğer takımlardan daha çok koşmalıyız. Çünkü Bayern Münih, Manchester United ve Galatasaray'a karşı mücadele ediyoruz. Bunun için herkesten daha çok koşmamız lazım."

"BİZİM İÇİN TEHLİKELİ OLUR"

"Manchester United - Bayern Münih maçı da önemli. Bizim kendi maçımız var. Defansif ve yakın oynamamız lazım. Çok alan bırakırsak bizim için tehlikeli olur. Kendi planımız var. Bu planı uygulamayı hedefliyoruz. Mecburen önümüzdeki maça da bakacağız. Galatasaray'ın Manchester United maçını gördük, 3-1'den 3-3'e geldi. Ancak, en önemlisi bizim  kendi planımızı uygulamamız. Bizim taktiksel olarak kuvvetli olmamız lazım. Çok fazla büyük alanlar bırakmamamız ve savunmada organize olmamız lazım. Fazla alan verirsek çok tehlikeli şeyler olabilir."

"GALATASARAY, TARİH YAZDI"

"Tarihe tabii ki saygım var. Galatasaray, 2000 yılında Parken'de tarih yazdı. Ancak, burada Galatasaray'a karşı oynadığımız maçı biz 1-0 kazandık. Tarihi tekrar edebileceğimizi düşünüyorum."

"GALATASARAY, ÇOK İYİ OYNUYOR"

"Galatasaray, hem kendi sahasında hem deplasmanda iyi performans sergileyen, kaliteli bir takım. Bizimle oynadıkları maçtan beri, Galatasaray çok daha iyi durumda, daha iyi oynuyorlar. Taktiksel olarak bir fark görmüyorum. Hücum oyuncuları özellikle çok kaliteli. Galatasaray, çok iyi futbol oynuyor. Son sonuçları da görüyoruz, iç sahada ve deplasmanda güçlü oynayan bir takımla karşı karşıyayız."

"GALATASARAY'DAN OYUNCU ALALIM DESEM..."

"Ben takımımdan çok memnunum. Sportif direktörüme gidip 'Galatasaray'dan bir oyuncu alalım' desem, 'Çok pahalı, getiremeyiz' der."

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maç sonrasında kalecisi Kamil Grabara'nın "O b.k çukurunda 3 puanı hak ettik ama hayat bu! Devam edeceğiz." sözleri için ise şunları söyledi:

"HER ZAMAN SAYGI"

"Oyuncularıma her zaman şunu söylüyorum. Oyuncularımdan her zaman saygı göstermelerini beklerim, kiminle ve nerede oynarsak oynayalım."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, 03:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Objektif
Objektif - 5 ay Önce

Jacobs efendiye sormak lazım. Okan Buruk'un Kophenag adını hiç anmamasına rağmen yaptığı açıklamayı Jacobs neden üzerine alındı ve bunu saygısızlık olarak niteledi? Kendi kalecisinin doğrudan adını kullanarak Galatasaray'ın stadına "b*k çukuru" diyerek terbiyesizce yaptığı ona göre saygısızlık olmuyor mu?