Gökmen Özdenak: "Galatasaray'a hainlik yapıyorlar, sonuna kadar karşılarında olacağım"

Galatasaray'ın başarılı gidişatı, bazı kesimleri rahatsız edecek olmalı ki yıpratma çalışmalarının başlatılmasına neden oldu.

Gökmen Özdenak: "Galatasaray'a hainlik yapıyorlar, sonuna kadar karşılarında olacağım"

Galatasaray'da son dönemde Erden Timur ile ilgili eleştirileri ve algı operasyonlarının ucu kaçtı.

Özellikle camia içinden bir kesimin sürekli hedef alan açıklamalar yapması sarı kırmızılı taraftarların da tepkisini çekti.

Telegol yorumcusu Gökmen Özdenak, Erden Timur'a yapılan algı operasyonlarına sert tepki gösterdi.

Özdenak'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'U İNDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

"Erden Timur'a karşı bir güruh var. Bu güruh Erden Timur'u indirmeye çalışıyor. Hainlik yapıyorlar. Bu hainlerin sonuna kadar karşısında olacağım. Divan Kurulu üyesiyim. Galatasaray'da futbol oynadım. Bunu söylemeye hakkım var."

"İKİ SENE DE İNANILMAZ İŞLER YAPTI"

"Galatasaray'a geldiğinde takım ligi 13.sırada bitirmişti. Daha sonraki süreçte iki senede inanılmaz işler yaptı. Bugün gelinen noktada şampiyon olmuş, şampiyonluk mücadelesi veren Şampiyonlar Ligi'ne kalmış bir takım var. Transferlerin çoğu da yıldız ve katkı sağlıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, 14:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Objektif
Objektif - 5 ay Önce

Gökmen abi sonuna kadar haklı. Baktılar ki Galatasaray'da işler yolunda, transferler kulüp menfaatleri gözetilerek yapılıyor. Tesislerde iyileştirme ve yeni tesis inşaatları hızla ilerliyor. Kulübün gelirleri arttı ve borcu günden güne azalıyor. Elbette bundan rahatsızlık duyanlar olacaktı da bunun kulüp içinden çıkacağı beklenilmezdi. Her kim ki bu zihniyetle yönetime haksız bir eleştiri getiriyorsa biran önce üyelikten ihraç edilmeli

Haluk Kul
Haluk Kul - 5 ay Önce

Bu liseli tayfası Erden Timuru kıskanıyor Ancak Erden Timur un iki yılda yaptıklarını liseli gurubun tamamı ömrü boyunca yapmamışlar Kıskançlıktan Galatasaray ın içine dinamit atıyorlar ama o dinamit ellerinde patlayacak