Erden Timur: "Galatasaray'da bana bunlar yapılacak ben yokum"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur hakkında son dönemde birçok algı operasyonu yapılmaya başlandı.

Erden Timur: "Galatasaray'da bana bunlar yapılacak ben yokum"

Telegol programında Serhat Ulueren, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Başkanvekili Erden Timur ile yaptığı görüşmeden detayları aktardı.

DURSUN ÖZBEK'TEN ERDEN TİMUR'A DESTEK

Erden Timur, kendisi hakkında yapılan ithamlara tepkiliyken Dursun Özbek ise sarı kırmızılı yöneticiye destek oldu.

Ulueren'in ikili arasında geçen diyalogları şöyle aktardı:

ERDEN TİMUR: "BU ELEŞTİRİLERİ ALACAKSAM BEN YOKUM"

"Ben bu kadar transfer yaparken üstüne Mecidiyeköy'deki yeri Rezidans'a çevirdik. Florya'daki araziyi satın aldık ve Galatasaray oradan 13 milyar TL gelir elde edecek. Sonra da Turgay Kıran gibi Galatasaray'da itibarı olan kişilerden bu eleştirileri alacaksam ben yokum."

DURSUN ÖZBEK: "BIRAKMAK YOK"

"Ne yapıyorsun Erden? Bir kişi konuştu diye pes mi edeceksin. Camia içerisinde her zaman çatlak sesler olur. Sen sabırla sükunetle işin başındasın. Bırakmak yok."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, 14:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haluk Kul
Haluk Kul - 5 ay Önce

Turgay Kıran ın Galatasaray kulübü ne ne faydası olmuştur Galatasaray camiası Erden Timur u kimseye yedirmez Erdem Timur un arkasındayız Turgay Kıran camiayı kendisine düşman eder

Levent babacan
Levent babacan - 5 ay Önce

Erden timur bizim idolümüzdür inşAllah Akşam tur atlarız erden timur katiyen seni kimseye yedirmeyiz basket stadını senin nef şirketin yapmalı depreme dayanıklı yapılarıyla örnek teşkil eden erden timurun nef şirketi nef stadını yapmalı baskette voleybolda geri giden bir galatasaray var nef 15bin kişilikli cok amaclı stad yapılmalı erkek bayan basketde ve voleybolda iddialı takım kurulmalı cok amaçlı basket stadı yapılmalı iddilı fitbol basket ve voleybol bayan takımları gurup türkiyeyi gururlu şekilde temsil edelim bayragımızı ve istiklal marşımızı tüm dünyaya duyuralım galatasaray yapar yaparsa ancak gelin galatasaraylı zengin yöneticiler galatasarayımıza destek olup nef aracılıgıyla cok amaclı basket stadını hep beraber yaptırıp iddialı takım kuralım tüm takımlara kafa tutalım şampiyon olalım

Samet
Samet - 5 ay Önce

Kim bu Turgay Kıran ? Galatasaray içine kümelenmiş dinazorlardan mı ? Galatasaray ligi 13. Sırada bitirdiğinde neredeydi bu dinazor ? Şimdi baktı ki yağlı ballı kaymak, kulübe çökmeye mi çalışıyorlar ? Bu taraftar size bu dünyayı dar eder haberiniz olsun.

Adem
Adem - 5 ay Önce

Erden bey, Turgay Kıran kim ki lafına itibar ediyorsun.Her başkanlık seçiminde sırf adını duyurmak için aday olan biri.Lütfen kaale almayınız.Böyleleri sizin tırnağınız olamaz... acaba şu ana kadar hangi çiviyi cakmış...biz sizden memnunuz...Allah size ve Dursun başkana güç kuvvet versin...gıdaları başarısızlık olan asalak tipleri kulüpte görmek istemiyoruz...

Önce vatan
Önce vatan - 5 ay Önce

Evet erdem bey bu Turgay Kıran denen adam kendini bilmez ne işe yaradığını bilinmeyen abuk subuk konuşan kişi şimdiye kadar ne yapmış bu Kıran denen da bu şahıs senin eline su döke mez gidecek kişi kıran dir artık eski kafalara gerek yok

Zafer
Zafer - 5 ay Önce

Turgay Kıran kim, ihraç edin defolsun gitsin.

Cemilakin
Cemilakin - 5 ay Önce

Bu duruma kayitsiz kalamadım. Erdem bey, yalnızca GS camiası için degil futbolumuz için belkide bir şans olarak ortaya çıkan genç yöneticilerin başında gelmektedir. Futbol yönetiliĝin nasıl yapılmasını gösteren ve bir çok kulübümüze örnek olacak bir şahsiyet olduğunu düşünüyorum..Türk futbolunun bugüne kadar başaramadıĝı avrupa standardı futbol seviyesi erdem bey ve onun gibi genç futbol yöneticileriyle başarılmış olur. Bu nedenle kıskançlık hasetlik.vb ilkel tepkilerle bu gibi başarılı insanların önü kesilmemelidir.

Kayra
Kayra - 5 ay Önce

Bak şimdi biz bu turgayı
Kırarız pes vAllahi