Ahmet Çakar: "Icardi'den nefret ediyor, iki gününüz var"

Şampiyonlar Ligi'nde son haftada oynanacak hakemlerin açıklanması sonrasında Galatasarau camiasında hareketi saatler yaşanmaya başladı.

Ahmet Çakar: "Icardi'den nefret ediyor, iki gününüz var"

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Kopenhag - Galatasaray maçıyla ilgili olay yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"UEFA, GALATASARAY'I YİYECEK"

"UEFA, bir mafyadır. Galatasaray vaziyet almazsa Galatasaray'ı yiyecekler. En önemli hakemini yollarlar, o hakemle yerler. Allah, Galatasaray'ın yardımcısı olsun. Orsato'yu gönderdiklerine zaten uyuz oldum. Eğer son 2 gün içerisinde Galatasaray camiası tepki göstermezse UEFA, Galatasaray'ı yiyecek. Daniel Orsato , Icardi'den de nefret ediyor."

"UEFA'YA ÇÖKÜN"

"Yusuf Günay şimdi şapkanı çıkarma zamanı. Servet Yardımcı ve Yusuf Günay 2 gününüz var. Çökün UEFA’ya yoksa Galatasaray'ı doğrayacaklar.
Öyle şöförün arkasına erketeye yatmak ile olmaz."

"BEN HAKKIMIZI YEDİRTMEM"

"Manchester United - Bayern Münih maçına Eskas diye bir adam atanmış. Şampiyonlar Ligi'nde 3 maç yönetmiş. Kimse tanıyor mu? Şu saatten sonra Türkiye düşünsün, bağlantı kurun! Bu sorun Galatasaray'ın sorunu değildir, Türkiye'nin sorunudur. Ben hakkımızı yedirtmem." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, 14:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa çetin
Mustafa çetin - 5 ay Önce

Okan ikardi ye bukadar tahammul ediyor acaba korkuyormu saha çıkıyor tete çıkıyor toreira çıkıyor ama sahada boş gezen ikardi çıkmıyor