Uğur Karakullukçu'dan transfer tepkisi! "Bunu demek zorundayım"

Galatasaray, Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Konyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Uğur Karakullukçu, yorumlarda bulundu.

Uğur Karakullukçu'dan transfer tepkisi! "Bunu demek zorundayım"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Konyaspor-Galatasaray maçının ardından değerlendirmeler yaptı.

Karakullukçu'nun yaptığı açıklamalar şu şekilde:

-İKİ MAÇA BAKINCA ÇIKAN SONUÇ...-

"Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan iki maça bakınca çıkan sonuç; Galatasaray, organizasyonu olan takımlara karşı zorlanıyor."

-"GEDSON LAZIM" DEMEKTEN BIKTIM-

"Galatasaray’a Gedson Fernandes lazım demekten bıktım ama demek zorundayız. Pulgar’ı izlediğimde bunu demek zorundayım. Pulgar, Taylan Antalyalı’dan önde mi emin değilim. Domenec Torrent, aslında mükemmel şekilde ‘Bana Gedson Fernandes lazım.’ diye söylüyor. Galatasaray, devre arası transfer döneminde geleceğine hiçbir şey katmadı."

-CICALDAU ELEŞTİRİSİ

"Cicaldau’yu 10 numaraya yakın oynattığın zaman skor yapması gerekiyor. Cicaldau skora yakın bile değil. Galatasaray’ın ön hattının tamamen yanlış kurulduğunu düşünüyorum."

-HİÇBİRİNDE ŞAMPİYONLUK ADAYI OLAMAYACAK-

"Galatasaray, bu kadroyla bu sezonu 10 kere oynasa hiçbirinde şampiyonluk adayı olamayacak. Galatasaray, gelecek sezon olmayacak oyuncular ile devam etmemeli."

-BARCELONA MAÇI-

"Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde bir vitrin maçına çıkacak. Bu maç Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed ve Marcao gibi oyuncular için çok önemli."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2022, 12:44
YORUM EKLE