Ünlü spor spikeri Cindy Marina açıkladı! "Başımı belaya sokmaya çalışıyorsun"

Galatasaray ve Fenerbahçe, onun peşinde! Ünlü spor spikeri Cindy Marina, tv100.com'a konuştu!

Ünlü spor spikeri Cindy Marina açıkladı! "Başımı belaya sokmaya çalışıyorsun"

Türk futbolseverlerin ilgi odağı olan İtalyan spor sunucusu Cindy Marina, tv100.com'a özel açıklamalarda bulundu. Güzel spiker Marina'ya Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarından mesaj yağdı.

İtalya spor sunucusu Cindy Marina, Türk futbolseverlerin ilgi odağı oldu.

Cindy Marina'ya merak edilenleri, tv100.com spor editörü Mehmet Batuhan Ağır sordu.

Mehmet Batuhan Ağır:

Türkiye'yi ne kadar süredir takip ediyorsun?

Cindy Marina:

2015 yılında ilk kez geldim Türkiye'ye geldim ve harika bir yolculuk geçirdim. Ayasofya, Sultanahmet Camii, Kapalıçarşı ve daha birçok özel yeri ziyaret ettim. O zamandan beri birkaç kez geldim ve hatta yaz tatillerimi geçen yaz Bodrum'da geçirdim. Türkiye'yi gerçekten seviyorum çünkü kültür olarak Arnavut kültürüne çok benziyor.

Mehmet Batuhan Ağır:

Türkiye'de çalışmak ister misin?

Cindy Marina:

Ben “asla asla deme” mottosunu seven bir insanım. Bu daha önce düşünmediğim bir şeydi çünkü Kaliforniya'dan Avrupa'ya bu kadar çabuk geçmeyi düşünmemiştim ama Türk futbolseverlerinin beni büyük bir coşkuyla karşıladığı için Müteşekkirim. Türkiye, zengin bir kültüre sahip güzel bir ülke ve bence orada daha uzun süre yaşamak harika olurdu. Oradaki bazı maçlara gelip statları ve Türk taraftarları bizzat deneyimlemeyi çok isterim!

Mehmet Batuhan Ağır:

Türkiye'de hangi takımları tanıyorsun?

Cindy Marina:

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı tanıyorum. Bu üç kulüp hakkında çok şey duydum. Bu kulüplerden taraftarlar bana ulaştı ve kulüplerine gelmemi isteyen binlerce mesaj aldım. Kulüplerine duydukları sevgiyi ve tutkuyu görmek çok şaşırtıcı ve onlar hakkında daha fazla şey öğrenmek kesinlikle ilgimi çekti. Onları daha iyi anlamak için her birini araştırmaya ve tarihleri, kulüplerin nasıl başladığı, uluslararası unvanları ve çok daha fazlası hakkında daha fazla şey öğrenmeye başladım.

Mehmet Batuhan Ağır:

Türkiye'den hangi oyuncuları tanıyorsun?

Cindy Marina:

Daha önce Türkiye Ligi’ni çok yakından takip etmediğim için maalesef Türkiye ligi’nde çok fazla futbolcu tanımıyorum. Caner Erkin'i Inter'deki geçmişi nedeniyle tanıyorum. Tabii ki Hakan Çalhanoğlu'nu da TV sunucusu olduğum lig olan Serie A'da oynadığı için tanıyorum.

Mehmet Batuhan Ağır:

Galatasaray mı Fenerbahçe mi?

Cindy Marina:

Ahhh bu çok zor bir soru ve bence taraftarlarla başımı belaya sokmaya çalışıyorsun (gülüyor). Şimdilik şunu diyeceğim, ikisinden birini söyleyemem ama bir sonraki Türkiye'ye geldiğimde her iki kulübü de ziyaret edeceğime söz veriyorum!

Cindy Marina kimdir, kaç yaşında ve nereli?

18 Temmuz 1998 tarihinde ABD'nin Chicago eyaletinde doğan Cindy Nikolli Marina, modelliğin yanı sıra spor spikerliği yapıyor ve voleybol oynuyor.

23 yaşındaki genç sunucu, 2019 yılında Arnavutluk güzeli seçildi.

Güney Kaliforniya ve Duke Üniversitesi'nde eğitim gördü.

Kaynak: TV100

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2022, 23:46
YORUM EKLE