Yunus Akgün, canlı yayında açıkladı! Galatasaray'a dönecek mi?

Galatasaray’dan Adana Demirspor’a kiralık olarak transfer olan Yunus Akgün, sergilediği performansla A Milli Takım’a çağrıldı.

Yunus Akgün, canlı yayında açıkladı! Galatasaray'a dönecek mi?

Yunus Akgün, TV100’de yayınlanan “VAR Odası” programında açıklamalarda bulundu.

Akgün’ün açıklamaları şu şekilde:

-ÇOK HEYECANLIYIM-

“Bu çocukluktan beri hayalimdi. Çok heyecanlı, gururlu ve hevesliyim. Bizim için önemli bir maç ve İnşallah finale kalırız.”

-MONTELLA HOCANIN BANA ÇOK KATKISI OLDU-

“Adana Demirspor’a gelmemde Murat Sancak’ın çok emeği var. Bana çok güvendiler, yanımda oldular. Montella hocanın bana çok katkısı oldu.”

-SENEYE ZATEN DÖNECEĞİM-

“Kerem, benim çok yakın arkadaşım. Galatasaraylılar bana hep mesaj atıyor. Ben de onunla oynamayı, kupalar kazanmayı çok isterim. Seneye zaten döneceğim. Bakalım nasıl olacak. İnşallah güzel olur. Keyif verebileceğimizi düşünüyorum. Galatasaray’da büyüdüm, İnşallah döndüğümde yarım kalan işimi, kupalar ve şampiyonluklarla tamamlarım.”

-AVRUPA İDDİASI-

Avrupa’dan teklif gelmesi durumunda gitmek isteyip istemeyeceği ile ilgili Yunus Akgün; “2024’e kadar Galatasaray ile sözleşmem var. Galatasaray’ın menfaatine ne uygun olursa onu yaparız.”

-IŞITAN GÜN ARADI-

"Işıtan ağabey (Gün) beni dün aradı, konuştuk. 'Senden beklentimiz büyük, bir an önce bekliyoruz' dedi. Hocayla bir konuşmam olmadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: VAR Odası / TV100

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2022, 23:42
YORUM EKLE