"2 yıl daha Galatasaray'da! Toplam 95 milyon TL maaş alacak, sözleşme başkanın çekmecesinde"

Galatasaray'ın teknik direktör Okan Buruk ile iki yıllık anlaşma sağladığı belirtiliyor.

"2 yıl daha Galatasaray'da! Toplam 95 milyon TL maaş alacak, sözleşme başkanın çekmecesinde"

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ile yeni sözleşmenin açıklanması bekleniyor.

Sarı kırmızılı yönetim, tecrübeli teknik adam ile anlaşma sağlarken seçim sonrasında açıklamanın yapılacağı belirtiliyor.

Futbol Plus Youtube kanalında Onur Özkan, Okan Buruk ile yapılan sözleşmenin detaylarını aktardı.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"İKİ YILLIK ANLAŞILDI"

"Okan Buruk sözleşmeyi imzaladı. Galatasaray ile iki yıllık anlaştı. Sözleşme şu anda başkanın çekmecesinde. Hiçbir sıkıntı yok."

"TOPLAM 95 MİLYON TL"

"İlk yıl 45 milyon TL, ikinci yıl 50 milyon TL'lik bir sözleşme söz konusu. Okan hoca, bu paraları fazlasıyla hak ediyor. Yabancı bir teknik adam Okan hocanın yaptıklarını yapsa 3 milyon Euro alırdı."

"MAYIS AYININ SONUNA DOĞRU AÇIKLANACAK"

"Dursun Özbek yönetimi devam ettikten sonra bu sözleşmeyi açıklayacak. Okan Buruk, 2 yıl daha Galatasaray'da. Çok doğru bir karar. Okan hocanın geleceği artık kupalara bağlı olmamalı. Mayıs ayının sonuna doğru bu duyuru yapılacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2024, 19:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖMER CEBECİ
ÖMER CEBECİ - 1 ay Önce

Sacha boey in gitmesi Prag a elenmemize yol açtı ve teteyle barış Alper le iyi uyum içerisindeydi kendine yazık oldu ve nicolo zaniolo gitmeside hataydı bu iki oyuncu olsaydı takımda final yolu gözükürdü Galatasaraya bir ikinci Avrupa Kupası hanesine Yazdırabilirdi yazık çok yazık yapmayın böyle Transfer hataları