"Rafa Silva transferini biraz önce Galatasaray'da transferle ilgilenen kişilere sordum"

Galatasaray'da Rafa Silva transferi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

"Rafa Silva transferini biraz önce Galatasaray'da transferle ilgilenen kişilere sordum"

Galatasaray, 10 numara transferi için gündemine Rafa Silva'yı aldı.

Benfica ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Portekizli 10 numara oyuncusu için harekete geçildiği belirtiliyor.

RAFA SILVA GELİŞMESİ

Galatasaray muhabiri Serhan Türk, Rafa Silva transferi konusunda bilgiler aktardı.

Türk'ün açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY İLGİLENİYOR AMA RESMİ TEKLİF YOK"

"Rafa Silva, çok önemli bir oyuncu. Sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Bu sezon iyi bir performans gösterdi. Galatasaray'ın bir ilgisi var ama henüz resmi bir teklif yok."

"RAFA SILVA İÇİN TRANSFERLE İLGİLİ İSİMLERLE GÖRÜŞTÜM"

"Biraz önce transferle ilgili isimlerle telefon görüşmesi yaptım. 'Söylendiği gibi oyuncuyla ilgimiz var ama daha lig bitmedi. Bu oyuncuların daha milli takım performansı var. Biz şu anda oyuncu havuzu oluşturuyoruz. Bu ön izleme havuzu. Burada elemeler yaparak listeyi çıkaracağız. En son kararı Okan Buruk ve transfer komitesi verecek.' denildi. Galatasaray, Rafa Silva ile önemli bir şekilde ilgileniyor. Alternatifler de var. Bu havuzun içinde 10-15 oyuncu var. O isimlerden biri de Rafa Silva." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2024, 20:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 2 ay Önce

Bir havuzda aynı mevkii için üç hadi dört oyuncu olur....on-onbeş oyuncu olur mu ya....üç dört oyuncudan sonraki oyuncular sıradan oyuncular olur....verdiğin paralar boşa gider...Endonbele gibi , Auer gibi elinde patlar...Bu sene transferde yüzde seksen karavana attık....aynı hataları seneye yapmayalım....aman Erden bey dikkat....