"3 yıl daha Galatasaray'da kalmak istiyorum" demişti, transfer listesini verdi

Gelecek sezon çalışmaları ile birlikte seçim sürecinin devam ettiği Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor.

"3 yıl daha Galatasaray'da kalmak istiyorum" demişti, transfer listesini verdi

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon çalışmaları ile birlikte seçim sürecinin devam ettiği Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor...

Sarı kırmızılılarda yeni başkan ile birlikte yeni teknik direktörün kim olacağı merak edilirken, Domenec Torrent bomba bir karara imza attı.

"3 yıl daha G.Saray'da kalmak istiyorum" diyerek şaşkınlık yaratan Katalan çalıştırıcı 2022-23 sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

Avusturya'da kamp için planlamasını yapan Torrent, yeni sezon ve ilk kadrosunu da belirledi.

İşte tüm detaylar ve Galatasaray'ın yeni sezon kadrosu...

3-2 kazanılan Adana Demirspor maçının ardından "Yeni başkan bizimle konuşmak zorunda, kontratımız devam ediyor. 3 sene kalmak gibi bir isteğimiz var'' diyen Domenec Torrent, kafaları karıştırdı.

Tazminatını almadan sözleşmesini feshetmeye yanaşmayan Torrent, raporunu da hazırlamaya başladı.

4 Temmuz'da Avusturya'daki kamp yerine onay veren İspanyol hoca, kulübün mali durumunu düşünerek fazla transfer istemiyor.

İlk 11 düzeyinde 6 numara ve forvet adaylarını ekibiyle birlikte belirleyen Torrent, listesini sportif direktör Sensibile ile paylaştı.

Yeni sezonda uygulanacak +4 yerli kuralını dikkate alan Torrent, kiralıktan dönecek Emre Akbaba ve Yunus Akgün'ü as oyuncular olarak görüyor.

İSTANBUL'DA SEÇİMİ BEKLEYECEK

Cuma günkü Antalyaspor maçıyla sezonu tamamlayacak Galatasaray'da İspanyol hoca ülkesine dönmeyecek ve İstanbul'da kalıp 11 Haziran'daki seçimi bekleyecek.

Ancak mevcut başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk, Torrent'le devam etmeyi kesinlikle düşünmüyor ve sıkı bir tazminat pazarlığı sarı-kırmızılı camiayı bekliyor.

Torrent ve 5 yardımcısının toplam maliyeti 2 milyon 160 bin Euro.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2022, 01:25
YORUM EKLE