"4 yıllık imza attı, Galatasaray'a transferi başka bahara kaldı"

Galatasaraylı olduğu bilinen ve sarı kırmızılıların sosyal medya paylaşımlarına sık sık yorum yapan Hakan Çalhanoğlu kararını verdi. Milli oyuncu, Inter ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

"4 yıllık imza attı, Galatasaray'a transferi başka bahara kaldı"

Hakan Çalhanoğlu 2021 yazında Milan'dan ayrılarak Inter'e transfer olmuştu. 4 yıl boyunca Milan forması giyen Çalhanoğlu'nun ezeli rakibe gitmesi o dönem oldukça fazla konuşulmuştu.

Aradan geçen sürede Çalhanoğlu Inter'in en önemli silahlarından biri haline geldi ve takımın vazgeçilmezi oldu. 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi ise 2024 yazında bitecekti.

YENİ SÖZLEŞME İMZALADI

Fabrizio Romano'nun haberine göre Inter, Milan'ın yaşadığı sıkıntıyı yaşamamak için elini çabuk tuttu ve Hakan'a yeni sözleşmeyi imzalattı. Yeni anlaşmaya göre milli oyuncu 4 yıl boyunca Inter'de kalacak ve yıllık maaşı yaklaşık 5 milyon euro olmaya devam edecek.

GALATASARAY İLE ANILIYORDU

Adı sık sık Galatasaray ile anılan milli takım kaptanı, geçtiğimiz haftalarda Twitter'da beğendiği bir yorumla gündeme gelmişti.

TARAFTARIN YORUMUNU BEĞENMİŞTİ

Bir Galatasaray taraftarı, "Hakan pandemi döneminde Galatasaray'a gelmek için haber bekliyordu. Ama o sıra yönetim yoktu ve seçim bekleniyordu. Cevap gelmeyince transfer olmadı" yorumunu yapmış, Çalhanoğlu da bu yorumu beğenmişti.

BAŞKA BAHARA KALDI

Inter ile sözleşme uzatan Hakan'ın Galatasaray rüyası başka bahara kaldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2023, 11:53
YORUM EKLE